Inici Actualitat Beneït el dia que el carnisser va decidir que volia ser cantant

Beneït el dia que el carnisser va decidir que volia ser cantant

L'Orquestra Marible va aconseguir el que es va proposar: fer cantar i ballar a tothom

L’Orquestra Maribel va oferir un divertit i gran concert-show a les Barraques de Roses amb versions interpretades per un jove que va deixar de ser carnisser per convertir-se en cantant

Els 7 músics i “els 3 tècnics” de l’Orquestra Maribel van oferir un espectacle musical digne d’una gran Festa Major com és la de Roses.

El cantant Jordi Nadal, el guitarra, baix i veu, Josep Aymerich; el guitarra i veu, Eloi Aira; el bateria Jaume Casals, el baix i sexista, Pau Cullell; Pau Puyol als teclats, i Ricard Humet al saxo, van oferir al primer concert de les Barraques de Roses ben bé dues hores de música “farcida de de popurris, que cada un fa ballar més que el anterior” va afirmar minuts abans de pujar a l’escenari, en Pau Cullell.

I aquest popurri tenia un objectiu. Una finalitat que es van marcar entre cella i cella els músics de l’Orquestra Maribel, “que tothom que estigui assegut menjant un bocata acabi ‘desmadradíssim’ ballant davant l’escenari i passant-s’ho de collons”, va dir el baixista.

I a fe que ho van aconseguir, perquè aquesta banda que es va crear ara fa 7 anys a Sarrià de Ter, i que té com a cantant a un carnisser, va fer ballar de valent al respectable que hi havia al recinte firal de les Barraques  amb un repertori farcit dels hits més ballats a les dècada dels 80 i 90, tot combinat amb d’altres més actuals.

Fins i tot, i sense que serveixi de precedent, el que subscriu aquestes línies es va marcar uns passos amb la seva ‘pata de palo’.

Pau Cullel va assegurar que “aquí a Roses ens sentim molt a gust des que vam actuar al Carnaval de fa dos anys” – en el d’aquest any no van poder fer-ho perquè estaven preparant el show que van presentar ahir.

I es que l’espectacle que van oferir els Maribel ahir va ser un SHOW amb majúscules.  Durant les dues hores que va durar el concert van tenir temps de cantar, de fer cantar, de ballar, de fer ballar, de fer pujar a l’escenari a dos joves per regalar-les una samarreta, de fer pujar a l’escenari a una parella que està a punt de casar-se -així ho van dir els nuvis- per fer-les un homenatge cantant amb ells ‘Boig per tu’ de Sau.

I van tenir temps de fer publicitat subliminal, quan el cantant Jordi Nadal va desvetllar que “jo havia estat carnisser, us ho juro, busqueu carnisserianadal.cat. Jo treballava aquí” – per continuar dient- “als carnissers ens agrada la carn, carn de la bona, i fresca -i tot seguit el va donar un petó als llavis a un company de l’Orquestra Maribel-, he de reconèxier que només toco en aquest grup  per poder menjar-li els morros a aquest nanu… Visca l’amor lliure, homeee!”.

Doncs sí, Jordi Nadal treballava de carnisser… I Bendit el dia que el carnisser va decidir que volia ser cantant i va muntar amb sis amics músics l’Orquestra Maribel.

Walnait, els teloners de Roses que van posar el llistó molt alt als Maribel

Els Walanit van ser uns més que dignes teloners de l’Orquestra Maribel

Com ve a ser una mena de tradició des de fa uns anys, al grup estrella de la nit se’l posa com a teloners a grups o artistes locals o bé de la comarca. I ahir, qui va tenir l’oportunitat no de presentar la seva música a Barraques, sinó d’inaugurar els concerts van ser el grup de Roses Walnait.

Cinc músics que van fer gaudir als assistents, que eren molt més que “els meus amics, la meva dona, els meus pares que els veig per aquí” que va dir el cantant Carlos Valero quan es va dirigir al públic per agrair l’oportunitat de poder cantar a Barraques i “per la gent que sou aquí”.

Sens dubte, amb versions del rock i hits de ‘la movida madrileña’, els Walnait van posar el llistó molt alt a l’Orquestra Maribel.

Exit mobile version