La Biblioteca de Roses ofereix el segon taller sobre l’ús de tauletes i smartphones per a majors de 55 anys

Taller App's i Whatsapp per a la gent gran

L’objectiu d’aquest segon taller és aprendre a utilitzar els nous dispositius mòbils i sàpiga connectar-se a una xarxa WIFI

Taller App's i Whatsapp per a la gent granLa Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses de Roses participa en el projecte impulsat per la Fundació Pere Tarrés, la Fundació Vodafone España i el Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, destinat a la formació de majors de 55 anys en l’ús de tauletes i telèfons intel·ligents.

L’objectiu d’aquesta campanya és aprendre a utilitzar els nous dispositius mòbils i sàpiguen, per exemple, connectar-se a una xarxa WiFi, navegar a través de la seva tauleta, aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil com fer fotos amb la càmera o gestionar els seus propis comptes en les xarxes socials i utilitzar aplicacions com Whatsapp i Skype per poder comunicar-se amb els seus i estar al dia en les noves tecnologies, tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Així, aquests tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones.

El programa consta de tres tallers, un inicial i dos temàtics. A Roses, el primer d’ells, destinat a la iniciació i persones sense coneixements previs, es va impartir el passat mes de febrer, mentre que els propers dimarts i dijous, 8 i 10 de novembre, tindrà lloc el segon taller de  nivell avançat: «Comunicació a través del mòbil: app’s i whatsapp». En aquest monogràfic de 4 hores es mostrarà com connectar-se a Internet, instal·lar aplicacions i quines d’elles permeten  estar en contacte amb els amics, la família, o el món sencer.

Les persones interessades  a participar ja poden inscriure’s a la biblioteca.