La Biblioteca de Roses representa els seus primers Pastorets amb molt d’èxit

Biblioteca Municipal de Roses

La Biblioteca Municipal de Roses va representar el seus primers Pastorets

La representació dels Pastorets a la Biblioteca es va emmarcar dins l’Hora del Conte

Biblioteca Municipal de Roses
La Biblioteca Municipal de Roses va acollir la representació dels seus primers Pastorets

‘L’Hora del Conte’ és una activitat que desenvolupa la Biblioteca Jaume Vicens Vives  de Roses des de fa uns quant anys dissabtes al matí.
Activitat de la qual s’encarrega la rosinca Anna Vicens. I dins de la lectura d’un conte, enguany la direcció de la biblioteca va impulsar la representació dels Pastorets. “Dins de l’Hora del Conte sempre es llegeixen dos, i de l’últim sempre es fa una petita representació i, enguany, hem pensat fer més a l’engròs i de cares al Nadal vam tenir la idea de representar els Pastorets”, ha afirmat la directora de la biblioteca, Pilar Cortés.

Una representació que, com diu Cortés, va ser a l’engròs, ja que els nens i nenes que van fer actors, i que són els que habitualment assisteixen a la lectura d’un conte, han estat dos mesos assajant l’obra. Un temps que també s’ha dedicat a fer el decorat i els trajes.

I el resultat de tot plegat va ser un èxit tant pel que fa a la representació com l’assistència de públic, ja que a l’Espai Z de l’edifici municipal no hi cabia ni una agulla.

Aquesta representació dels Pastorets va ser “una prova pilot” que va tenir tant d’èxit que “segurament l’any vinent ho tornarem a fer ja que ha quedat molt bé”, va assenyalar Pilar Cortés.
Així, a partir d’ara la Biblioteca de Roses acollirà cada any d’una representació més dels Pastorets, i que anirà a càrrec, en aquest cas, dels lectors més menuts.