Blanca Rastrojo, nova presidenta de l’Associació Empordà Turisme

Blanca Rastrojo
Blanca Rastrojo és la nova presidenta de l'Associació Emporda Turisme

Propietària del restaurant Llançà Port, Blanca Rastrojo, va ser elegida per la Junta de l’entitat

Blanca Rastrojo
Blanca Rastrojo és la nova presidenta de l’Associació Emporda Turisme

Tresorera de l’Associació d’Empresaris d’Activitats d’Hostaleria de l’Alt Empordà i propietària del restaurant Llançà Port, Blanca Rastrojo va ser elegida presidenta en la junta de l’associació celebrada dijous passat. Havia estat escollida membre de la nova Junta de l’Associació Empordà Turisme com a representant del sector dels allotjaments i ara, com a presidenta de l’entitat té, entre els seus objectius, la voluntat de sumar encara més esforços entre el sector públic i el privat i aconseguir que la comarca sigui més coneguda.

A començaments del mes d’octubre, Empordà Turisme va celebrar l’assemblea general de socis i la renovació de la Junta era un dels punts de l’ordre del dia. Una vegada escollides els nous membres, la Junta es va constituir dijous passat.

Acompanyaran la presidenta, Joaquim Felip, conseller comarcal de Territori i Relacions Institucionals en representació del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, com a President honorífic; Manuel Toro regidor de l’Ajuntament de Figueres i vicepresident del Consell Comarcal, com a representant dels ajuntaments de l’interior; Joan Mundet, de l’agència de viatges Tourist Club 65, tresorer, com a membre en representació de les agències de viatges; Xavier Camps, de Terramar Natura i Cultura, com a representants de les empreses d’oferta complementària, secretari. Com a vocals hi figuren Roberto Capelli, de la casa de turisme rural El Pati de l’Albera, com a representant dels allotjaments; Joaquim Coll d’Easybikes, com a representant de les empreses d’oferta complementària; i Fèlix Llorens regidor de l’Ajuntament de Roses en representació dels ajuntaments de la costa.

Així mateix, l’assemblea va aprovar per unanimitat que la representant del Consell Regulador de la DO Empordà, Íngrid Teixidor, formi part de les entitats del territori, cosa per la qual Teixidor també s’incorporarà a la nova Junta, com a vocal.

Empordà Turisme és associació mixta formada, en l’actualitat, per 150 socis públics i privats.