Blancaneus i els 7 Nenucos

los_nenucosSet són ja els carnavals que han vist desfilar a la colla de Los Nenucos. I s’han disfressat de personatges tan diversos com de la formiga atòmica, en l’any del seu naixement com a associació carnavelera, o dels personatges d’una sèrie de televisió titulada Code Lyoko.

I enguany no deixen de banda la fantasia perquè aniran vestits de “Blancaneus, afirma un dels cap de colla, Jordi Pavón, perquè com aquest any som els Reis Infantils de Carnaval hem decidit que la disfressa fos un personatge d’un conte infantil com la Blancaneus”.

Los Nenucos van tenir sort i a l’estiu de 2012 van tenir barraca per a la festa major, cosa que no va passar al 2011, “i es nota, els diners recaptats durant la festa d’estiu ajuda i molt a sufragar les despeses del carnaval, perquè has de sumar el que costa engalanar la carroza, llogar l’equip de música, el generador, comprar el menjar i el beure… Doncs 4.000 euros no te’ls treu ningú”, remarca Pavón.

los_nenucos1
Los Nenucos a la caseta de la Blancaneus

Tot i això i tot la crisi Los Nenucos no han pujat la seva quota, ja que els seus membres paguen el mateix que l’any passat, és a dir, 140 € els adults (de 16 anys cap amunt) 25 € els nens entre 0 i 10 anys i 70 euros els d’edat compresa entre els 10 i els 16 anys.

Donat el nom de la colla, el conte dels germans Grimm bé podria e titular- durant el carnaval de Roses Blancaneus i els 7 Nenucos.