Blues, country i rock potent i de qualitat a la inauguració dels concerts de Viumúsika

Viumúsika

Miguel Talavera Trio va inaugurar el cicle de concerts de Viumúsika al Teatre de Roses

El grup Miguel Talavera Trio va actuar al Teatre de Roses dins el cicle de concerts de Viumúsika

Viumúsika
Miguel Talavera Trio va inaugurar el cicle de concerts de Viumúsika al Teatre de Roses

El cantant i guitarrista Miguel Talavera, acompanyat de Jordi Franco al baix i Miguel Ballester a la bateria formen el grup Miguel Talavera Power Trio. Tres músics que es van encarregar d’inaugurar el cicle de tres concerts que ofereix en la seva novena temporada de concerts l’associació Viumúsika al Teatre Municipal.

Talavera després de la primera cançó va dirigir-se als assistents per presentar als músics assenyalant que “aquesta nit oferirem un concert de blues, country i rock amb temes propis i alguna versió també, espero que us agradi”.

I al respectable li va agradar perquè la bona música agrada sempre a tothom. I és el que va oferir aquest trio musical. Blues, country i rock de qualitat en un concert que es va allargar fins les dues hores, fent les delícies dels assistents.

Cal destacar que Miguel Talavera no és el primer cop que visita Roses, ja que a l’estiu de l’any passat la seva música es va sentir a diferents indrets i locals de la Vila aprofitant la seva participació en el Xè Taller Internacional d’Armònica impartit per Juan Pau Comellas.

Per aquesta temporada de concert de 2015, Viumúsika va posar en cartell tres concerts. El primer, aquest celebrat el divendres de Miguel Talavera Power Trio, el segon que es durà a terme el divendres 3 d’abril a càrrec de Pep Poblet i Nito Figueras amb una sessió de pop-jazz, i el tercer i últim que l’oferirà el 8 de maig, Marina Torres, coneguda artísticament com Marina BBFace, que aliada amb tres músics més formen el grup Marina BBFace & The Beatroots. Una aliança que dóna com resultat un funk juganer barrejat la intensitat del soul i i la força del rock.
I tots començaran a la mateixa hora, a les 22:30, i tots al mateix lloc, al Teatre de Roses.