Fira de la Rosa de Roses

Bolca un camió grua a Roses quan descarregava material en una casa

Bolca un camió grua a Roses
L'accident ha ocorregut al carrer Cant dels Ocells de la urbanització Puig Rom

La ploma del camió, que estava totalment estesa en el moment de bolcar, s’ha encastat a la terrassa de l’habitatge sense produir danys personals, ni estructurals de la casa

Poc abans de les 19 hores els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís que un camió grua ha bolcat al carrer Cant dels Ocells, al Puig Rom. Fins a 4 dotacions s’han desplaçat fins al lloc comprovant que el camió estava bolcat de la part esquerra quedant recolzat en la façana de l’habitatge.

El camió estava descarregant material dins la casa i tot just quan tenia la ploma totalment estesa ha passat un vehicle i per donar-li pas, el conductor ha elevat les potes del costat esquerrà que subjectaven el camió a terra, i ha estat quan ha bolcat.

La ploma ha caigut fins la planta baixa passant pels dos pisos superiors, per la qual cosa ha estat necessari avisar a l’arquitecte municipal de l’Ajuntament de Roses, que juntament amb els Bombers han determinat que l’habitatge no ha patit danys estructurals, com tampoc s’ha hagut de lamentar, ja que en el moment del sinistre no hi havia ningú, cap dany personal

Fins al lloc dels fets també s’ha desplaçat una ambulància del SEM i dues patrulles de la Policia Local, que han denunciat al conductor per no haver demanat el permís de l’ocupació de la via publica, ja que en el cas d’haver-ho fet no hagués ocorregut aquest accident.

L’empresa de Grues Padrosa s’ha encarregat de la retirada del camió, que ha tingut complicacions per la dificultat de recollir la grua telescòpica en haver quedat doblegada, a més de perdre tot l’oli.