Els Bombers de la Generalitat donen per controlat l’incendi forestal de Llançà

Incendi de Llançà controlat

Imatges del flanc dret-cap de l'incendi, ja controlat

Al llarg de la nit, tres dotacions remullaran i inspeccionaran la zona afectada pel foc

Incendi de Llançà controlat
Imatge del flanc dret-cap de l’incendi de Llançà, ja controlat

A les 20.14 hores d’aquest vespre, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que, des d’aquest migdia, afecta una zona de vegetació forestal al costat de la via del tren, prop de l’estació de Llançà. Les dotacions s’aniran retirant del lloc i al llarg de la nit està previst que es mantingui un dispositiu de tres vehicles a la zona, on encara bufa tramuntana, per fer tasques d’inspecció i remullar punts calents. Cal recordar que a les 18.23 hores ja s’havia donat el foc per estabilitzat.

Segons les darreres dades del cos d’Agents Rurals, el foc hauria afectat 12’5 hectàrees de vegetació, de les quals 12 són forestals i 0’5 agrícoles.

En aquests moments ja s’ha restablert totalment el trànsit ferroviari de la línia R11, entre Figueres i Portbou, i Protecció Civil ja ha tancat la situació de prealerta del Ferrocat.

A més dels efectius dels Bombers de la Generalitat que han mobilitzat un total de 25 dotacions terrestres, el dispositiu d’extinció ha estat format també per Mossos d’Esquadra, Policia Local, Agents Rurals, les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) de la zona, els sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i voluntaris de Protecció Civil.