Els Bombers de Roses tenen tot enllestit per celebrar les III Jornades de Portes Obertes

Jornades de Portes Obertes al Parc de Bombers de Roses

Després de l’èxit de convocatòria per part de la ciutadania els Bombers de Roses organitzen aquest dissabte la III Jornades de Portes Obertes

Jornades de Portes Obertes al Parc de Bombers de RosesPer tercer any, el Parc de Bombers de Roses celebrarà una Jornada de Portes Obertes, la qual tindrà lloc aquest dissabte, 30 de setembre durant tot el matí, iniciant-se l’activitat a les 10 del matí i finalitzant a les 14 hores.

Con en les dues edicions anteriors, l’objectiu d’aquesta Jornada de Portes Obertes és que “les famílies amb la seva mainada s’ho passin molt bé amb les activitats que els hem preparat, però, sobretot, per a que la ciutadania conegui com treballem i quines són les tasques que portem a terme alhora d’extingir un incendi, tasques que ensenyarem d’una manera per a que es diverteixi tothom”, ha afirmat el cap del Bombers de Roses, Antonio Santiago.

I precisament, Rafa Aguilar, el qual ahir va fer ahir, dimecres, la seva última guàrdia com a bomber, ja que li ha arribat l’hora d’agafar una molt més merescuda jubilació, va voler fer una crida “per a que vinguin el major nombre de nens i nenes acompanyats dels seus pares i familiars perquè s’ho passaran molt bé”.

Entre les activitats que han preparat els Bombers de Roses hi són, entre d’altres, un rocòdrom per fer escalada, una tirolina, una escala de bombers per poder pujar molt amunt, un joc de punteria  amb una màniga d’aigua per saber fer diana  per apagar el foc i, com no, una excarceració, és a dir, com els bombers treuen una persona que ha quedat atrapada dins d’un cotxe després d’haver patit un accident de trànsit.

Cal destacar que aquesta Jornada de Portes Obertes els Bombers de Roses comptaran amb la col·laboració dels Bombers de Figueres, de la Creu Roja, el Servei d’Emergències Mèdiques, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Roses.

I com ha dit el bomber Rafa, si voleu passar un matí genial només cal anar al Parc de Bombers de Roses aquest dissabte, 30 de setembre.