Bona acollida als ports de Roses i Palamós a la fira Cruise Shipping Miami

El port de Roses a la Fira de creuers Seatrade

El port i la badia de Roses un any més a la fira Seatrade Cruise Global 2018

Els ports gestionats per la Generalitat de Catalunya que participen a la fira internacional més important del sector creuerístic estant tenint molt bona acollida entre els representants del sector creuerístic

Cruise Shipping MiamiEn el marc de la fira Cruise Shipping de Miami, Ports de la Generalitat, la Cambra de Comerç de Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona es van reunir ahir amb  la companyia Oceania Cruises, que ha mostrat interès pels ports de Roses i Palamós.

Durant la celebració de la Cruise Shipping que es duu a terme aquests dies a Miami (Estats Units), les institucions catalanes que representen la marca Costa Brava Cruise Ports es van reunir ahir amb el vicepresident i cap de Desenvolupament de nous productes de la companyia Oceania Cruises, Frank A. del Río, a les oficines que la companyia té a Miami, (Estats Units).  Del Río va mostrar especial interès en les destinacions de Roses i Palamós pels productes de golf i gastronomia, i per la possibilitat real que li genera aquesta oferta com a ruta alternativa als ports on actualment fan escala a la Mediterrània.

Visita de les autoritats catalanes a la companyia Oceania Cruises
Visita de les autoritats catalanes a la companyia Oceania Cruises

En aquesta trobada Ports de la Generalitat va presentar a la companyia Oceania les dades tècniques i els serveis que ofereixen als creuers i als passatgers els ports de Roses i Palamós. Per la seva banda, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar l’oferta i serveis turístics de Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Oceania Cruises, companyia de creuers del grup Prestige Cruise Holdings, és actualment una de les companyies de luxe més importants dels Estats Units,  que ja té diferents escales en ports de la Mediterrània.

Bones expectatives per aquesta temporada

Per a la temporada 2013 que és apunt de començar es confirmem les expectatives  positives en els ports gestionats per l’Administració catalana que reben tràfic de creuer, ja que Roses i Palamós preveuen en conjunt 42 escales i 31.000 passatgers, incrementant en conjunt un 35% el nombre d’escales respecte a la temporada passada.