Inici Actualitat Bona acollida del format exclusiu de Transpyr Coast to Coast

Bona acollida del format exclusiu de Transpyr Coast to Coast

La Transpyr Coast to Coast estrena nou format a causa de la COVID-19

Un format de la Transpyr que dona la volta al recorregut original que s’inicia demà, 11 de setembre, sortint dels Pirineus francesos en direcció al Mediterrani per a acabar a Roses

Un aforament limitat a 20 participants, evitar aglomeracions i seguir les mesures sanitàries són el format d’una nova proposta de Transpyr Coast to Coast que ha tingut una gran acceptació.

Després de deu edicions que han convertit la prova dels Pirineus en una de les deu millors carreres de mtb per etapes del món, enguany, a causa de la COVID-19 la prova s’ha ajornat al 2021.

Aquesta situació s’ha viscut com una oportunitat per a proposar un format al setembre que permet un contacte més pròxim als participants, en una activitat més controlada a nivell sanitari. A més, s’ha mostrat com una excel·lent plataforma de comunicació per als patrocinadors que tenen la possibilitat d’interactuar més fàcilment amb els ciclistes.

Els 20 participants d’origen europeu tindran davant seu les tres últimes etapes del nou format del 2020. Un format que dona la volta al recorregut original que s’inicia demà, 11 de setembre, sortint dels Pirineus francesos en direcció al Mediterrani per a acabar a Roses. Durant tot l’esdeveniment es busca evitar aglomeracions i mantenir els grups estables seguint els protocols sanitaris però al mateix temps maximitzant la diversió i la vivència de l’entorn extraordinari dels Pirineus.

Vista la bona resposta pels parts dels participants, l’organització plantejarà aquest format en diferents dates del calendari.

Exit mobile version