Bona actuació dels atletes de Roses a la 4ª prova de la Lliga Catalana de Crossfit

Lliga Catalana de Crossfit
Atletes i tècnics de Roses que van participar a la 4ª prova de la Lliga Catalana de Crossfit

Tot i no guanyar en aquesta quarta prova, el rosinc Carlos Romero manté el primer lloc del rànquing

Lliga Catalana de Crossfit
Atletes i tècnics de Roses que van participar a la 4ª prova de la Lliga Catalana de Crossfit

El passat diumenge, 10 de febrer, es va celebrar a Girona, la 4ª prova de la Lliga Catalana de Crossfit, on es van presentar 6 atletes rosincs, que tot i que no guanyar van oferir una bona actuació.

A la categoria Novell, els participants van ser Carlos Romero, Borja Marín i Julián Gonzalez.
Romero es va quedar a les portes del triomf, havent-se de conformar amb la 2ª posició, la qual cosa el permet mantenir el primer lloc del rànquing gràcies a les victòries aconseguides en cadascuna de les tres proves anteriors, que el situa a les portes de ser-hi present a la final de la Prodivision Games.
Marín va tancar el podi amb el tercer lloc i González va quedar en una cinquena posició final.

Els participants havien de realitzar exercicis de força, però alhora de molta resistència. Tots tres van fer un paper excel·lent, notant-se així la qualitat dels esportistes del Top Fit de Roses.
A la categoria Scaled, Anna Jorquera i Carlos Aguilar van fer un molt bon paper aconseguint un gran temps, classificant-se en 8a i 10ª posició, respectivament. Cal destacar que Jorquera va superar a les companyes del seu heat, sent la primera a acabar el wod. Les participants dels següents heats i liders de la categoria aconseguien un temps d’entre un  minut i dos de diferència.
Per la seva part, Romero, tot i inicar molt bé l’exercici va ser superat als últims minuts.

Jeroni Moyano, entrenador de la resta d’atletes rosincs, també va participar a la categoria RX, la més dura de totes. Moryano no va poder acabar el wod en el temps estimat, però va estar al nivell de la categoria. Cal a dir, que segueix al més alt del rànking, posicionant-se al 7è lloc d’aquesta exigent categoria.

L’entrenador, pel que fa a l’actuació dels seus alumnes, es va mostrar molt satisfet del que rendiment i resultats que assoleixen en la competició, ja que “tots no fa ni un any que practiquen aquesta modalitat esportiva i mantenen, i fins tot superen, el nivell de gent amb molta més experiència”, va assenyalar Jeroni Moyano.

La cinquena prova d’aquesta Lliga Catalana de Crossfit tindrà lloc el 10 de març també a la ciutat de Girona.