Bona i Gran Festa de Nit de Nadal per a la Joventut Rosinka

La segona edició de la Festa de la Nit de Nadal, organitzada per l’associació Joventut Rosinka, va esdevenir tot un éxit gràcies a la resposta del jovent de Roses, que a l’igual que en la primera edició, va respondre a la convocatòria i va emplenar, de gom a gom, la discoteca Zodiac de Santa Margarida.

festa_nit_nadal1La hora de la cita era a les 12 de la nit i el lloc la discoteca Zodiac de Santa Margarida. El jovent de Roses estava convocat a la 2ª Festa de la Nit de Nadal organitzada per Joventut Rosinka. Una associació que, precisament ahir, feia un any que es va donar a conèixer organitzant la primera edició d’aquesta reunió festivo-nadalenca.

Un festa que, ja en la seva segona edició, s’ha convertit en un bona alternativa d’oci nocturn a la Vila de Roses per aquestes dates. Perquè l’objectiu de la fundació Joventut Rosinka és aquest, donar més possibilitats i alternatives de diversió, durant tot l’any, no només per Nadal, als joves, a tot els joves, tant de partida de naixement com d’esperit.

Perquè a la Zodiac es van congregar joves de 18, de 25, de 38, de 46, de… Tots joves!

festa_nit_nadal2Doncs, com deiem, l’hora de la cita era la mitjanit. Però no hi havia pressa. No s’havia de còrrer. Les portes de Zodiac s’obrien a les 12, però els joves ja saben que fins a les 2 o 3 de la matinada. I just! Perquè va ser aquesta hora quan la sala de festes es va omplir de gom a gom, “tornem a repetir l’èxit de l’any passat, és fantàstic. La gent ha repós molt bé”, va assenyalar el president en funcions de Joventut Rosinka, Basel Junaidi.

Joventut Rosinka ha actuat básicament com a promotor d’aquesta festa, és a dir, “el que hem fet es vendre-la a la disco Zodiac i a canvi rebem un contraprestació econòmica. Uns diners que aniran destinats a l’organització de la festa de Dijous Gras”, va afirmar Junaidi.

Una festa recuperada l’any passat per la mateixa associació Joventut Rosinka i que serà el preludi del Carnaval 2013.