La Borsa de Treball de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries ha gestionat 68 ofertes de treball

Borsa de Treball de Castelló d'Empúries

Vista zenital de Castelló d'Empúries

És una xifra similar a la d’anys anteriors la gestionada per la Borsa de Treball castellonina a cinc mesos d’acabar l’any

Borsa de Treball de Castelló d'Empúries
Vista zenital de Castelló d’Empúries

Des de l’1 de gener de 2016 fins al moment s’ha gestionat 68 ofertes de treball d’empreses del municipi i de la comarca, a les quals s’han donat resposta amb usuaris inscrits a la Borsa de Treball de l’Ajuntament, empadronats al municipi. Aquesta dada és esperançadora, més encara si tenim en compte que són números de 7 mesos i ho comparem amb els totals anuals d’anys anteriors: el 2012 es van gestionar 55 ofertes, el 2013 n’hi va haver 76, l’any següent 62 i l’any passat 69. Amb aquestes dades es pot veure que al finalitzar l’any les ofertes eren similars a les que tenim ara, a cinc mesos d’acabar l’any.

Unes dades molt ben valorades per la regidora de Treball, Formació i Ocupació, Anna Massot, a l’assenyalar que aquesta és una notícia que convida a l’optimisme, atès que ens indica que l’economia millora, que s’està activant i també que el nostre servei és molt útil. Cada cop tenim més usuaris i empresaris que confien en la Borsa de treball de l’Ajuntament”.

El Servei d’Orientació i Intermediació Laboral del Departament de Treball, Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, fa una doble funció, per una banda porta a terme programes individuals d’orientació per a aquelles persones que volen introduir-se en el món laboral. Aquesta tasca es fa tant a nivell individual, mitjançant entrevistes, com a nivell grupal amb dinàmiques i sessions de grup. Per altra banda, es porta a terme la intermediació laboral mitjançant la Borsa de Treball municipal.

Tothom qui vulgui formar part de la Borsa de Treball, tant usuaris com empreses, es poden dirigir a:

Serveis a la Ciutadania
Pl. Catalunya, 1
972 250 165
borsadetreball@castello.cat

Centre Emprèn
Alberes Comercial, 45
972 456 817
castelloempren@castello.cat