Una bretolada d’uns joves provoca un ensurt a una parella en trencar el vidre del balcó

Vidre trencat per una pedra

El vidre trencat de la porta a causa de l'impacte de la pedra llençada per uns brètols a Roses

Sortosament cap dels dos joves de la parella, que acabaven d’arribar a casa, va sortir ferit

Vidre trencat per una pedra
El vidre trencat de la porta a causa de l’impacte de la pedra llençada per uns brètols a Roses

A les 4 de la matinada una parella de joves, en Josep Castelló i la Marina Francisco, van decidir donar per finalitzada l’inici de la festa del Carnaval de Roses, celebrada l’envelat de la plaça Frederic Rahola.

I ja en el seu domicili, ubicat en un baix de la plaça Llevant, i quant estaven a punt per anar-se’n al llit, una pedra va entrar al menjador trencant el vidre de la porta del balcó, que dóna al carrer Colon.
“Estàvem asseguts al sofà i la nostra gossa, de cop va donar un bot, i tot seguit va entrar la pedra trencant el vidre. No es va donar a ningú de miracle. Vaig sortir al balcó, que està a peu de carrer, i vaig veure un grup de joves d’uns 20 anys que sortien corrents, i no m’ho vaig pensar i vaig saltar el balcó en busca d’ells”,
ha explicat Josep.

Una persecució que es va produir pels carrers Colom, Mossèn Carles Feliu i Almirall Federico Gravina, vial aquest on “vaig poder enxampar a un d’ells, em va dir que ell no havia sigut, i els altres van fugir”.

Mentre ens Josep estava amb el noi recriminant-li la seva acció, la Marina va trucar a la Policia Local, que es va desplaçar d’immediat al domicili de la parella. I com cap dels dos no van poder identificar als autors de la bretolada, ja que no anaven disfressats, els membres del cos de seguretat municipal no van poder fer res.

Tot i això, amb la descripció que va donar aquesta parella, els agents policials no descarten trobar i identificar als autors abans que acabi el Carnaval.