Busquen un submarinista desaparegut a Punta Falconera i se suspèn la seva recerca fins demà en fer-se de nit

Submarinista desaparegut a Punta Falconera

La recerca s'ha iniciat passades les 14:30 hores i s'ha suspés quan es feia de nit

L’home, de 43 anys de nacionalitat belga, s’ha llençat a l’aigua passades les dues del migdia i ja no s’ha sabut més d’ell

Submarinista desaparegut a Punta Falconera
La recerca s’ha iniciat passades les 14:30 hores (imatges de dalt) i s’ha suspés per falta visibilitat (imatges de sota)

Al voltant de les 14:30 hores, Salvament Marítim  ha rebut l’avís que un home, de 43 anys i nacionalitat belga, tot i que amb passaport d’Estats Units, havia desaparegut mentre practicava pesca submarina a Punta Falconera.

En arribar l’equip de salvament al lloc dels fets han vist una dona a sobre d’una Zodiac, la qual explicat que anava amb el seu germà i que aquest s’ha llençat a l’aigua i ja no ha tornat a sortir. Fins a Punta Falconera s’ha desplaçat submarinistes dels Bombers de la Generalitat i de la Guàrdia Civil, el vaixell Castor de Salvament Marítim, un helicòpter i agents tant de la Policia Local com dels Mossos d’Esquadra, els quals han endegat la recerca del submarinista sense sort, ja que en fer-se de nit s’ha decidit suspendre-la fins demà a primera hora del matí.

La germana de l’home desaparegut, de 45 anys,  ha estat traslladada fins a Roses on ha estat atesa per personal del SEM en patir una crisi d’ansietat.