Ca la Sogra de Roses recull gairebé 800 € per a FADIR, Tramuntanets i la Fundació contra el Càncer

Pica-pica solidari al Bar-Restaurant Ca la Sogra de Roses
Diversos punt del Bar-restaurant Ca la Sogra de Roses on la gent gaudia del Pica-pica solidari

El pica-pica solidari del Bar-restaurant Ca la Sogra va ser tot un èxit de participació solidària envers aquestes tres entitats socials de Roses

Pica-pica solidari al Bar-Restaurant Ca la Sogra de Roses
Diversos punt del Bar-restaurant Ca la Sogra de Roses on la gent gaudia del Pica-pica solidari

El Bar-restaurant Ca la Sogra de Roses es va omplir dimecres al vespre de gom a gom de gent solidària que va voler participar en el pica-pica a benefici de l’Associació Tramuntanets, FADIR i la Fundació Roses contra el Càncer.

Una iniciativa solidària gastronòmica que es va encetar durant les festes de Nadal de l’any passat el restaurant Las Tablas i a la que enguany s’agefit el Bar Ca la Sogra.

Els responsables del Bar-restaurant Ca la Sogra, en David Sabanés i la seva família, han aconseguit tot un èxit de participació i recaptació, ja que es van fer gairebé 800 €, concretament 767,80 euros. “Estic molt content amb la resposta de la gent, ha estat molt solidària en venir a gaudir de les nostres tapes per tal d’ajudar a les tres entitats”, va afirmar Sabanés, per confessar que “hem superat les nostres expectatives”. Unes expectatives que vol superar l’any vinent, ja que vol donar continuïtat a aquesta proposta gastronòmica i solidària.

Soraya Giménez, Secretària d’una de les entitats a la que anava destinat aquest pica-pica solidari, l’Associació Tramuntanets, va afirmar que “és una idea genial, ja que està molt bé que el petit empresari de Roses, en aquest cas del sector de la restauració, conegui de les necessitats de les entitats socials del seu poble, i estem superagraits que Ca la Sogra hagi pensat en nosaltres, tant en FADIR, com la Fundació contra el Càncer i Tramuntanets”.

Pica-pica solidari al Bar-Restaurant Ca la Sogra de Roses
Els promotors del Pica-pica solidari amb els representants de les entitats socials acompanyats per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan

Una idea genial per ajudar als més desfavorits en unes dates assenyalades com les Festes de Nadal i que l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, també va voler col·laborar i “felicitar als promotors d’aquest tastet solidari –Bar-restaurant Ca la Sogra i el restaurant Las Tablas, que és una mostra més que la gent de Roses incorpora activitats noves i diferents per ajudar, en aquest cas, a tres entitats socials del poble”.

El 3 de gener segon aperitiu solidari al restaurant Las Tablas

I ja en l’any nou, el 3 de gener, el restaurant Las Tablas, regentat per Ramon Blazquez i la seva dona, Mª José Gómez, tornarà a repetir aquesta experiència gastronòmica solidària que van portar a terme l’any passat i en la que es van recaptar 600 euros que es van repartir a parts iguals, FADIR, l’Associació Tramuntanets i la Fundació Roses contra el Càncer.