Ca l’Anita acull la mostra col·lectiva “Alberes 15. Terra d’artistes”, on han participat 56 artistes

Alberes 15. Terra d'artistes

Durant la inauguració, aquest dissabte, de la mostra col·lectiva es presentarà a la sala d’exposicions de Ca l’Anita el nou número de la revista Alberes

Alberes 15. Terra d'artistesLa revista Alberes, centrada en les serres de l’Albera i les Salines, l’Empordà, el Rosselló i el Vallespir, ha inclòs en el seu número 15 un dossier de 47 planes titulat Terra d’artistes, que centra la seva atenció entorn als museus, les galeries i els centres d’art, i sobretot els artistes de la zona: més de 80 creadors hi surten ressenyats

En l’exposició que també es presentarà a Roses dissabte, han participat 56 dels artistes citats en el dossier, amb Enric Tubert com a curador, els quals han acceptat el repte de fer una obra utilitzant com a punt de partida un full de mida DIN A3, en el qual hi ha impresa la capçalera de la revista Alberes i el número 15. Les 56 obres publicades representen una autèntica demostració del potencial creatiu dels artistes de la comarca.

La presentació, que tindrà lloc aquest dissabte a les 20 hores, anirà a càrrec de David Pujol, director d’Alberes i Enric Tubert, historiador de l’art, col·laborador d’Alberes i comissari de l’exposició.
Exposició que es podrà visitar fins al 20 de novembre, els divendres de 17 a 20 hores i dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14  i de 17 a 20 hores.