Ca l’Anita de Roses acull la mostra de Jordi Gispert “Impactes”

Dissabte s’inaugurarà la Sala d’Exposicions Municipal Ca l’Anita de Roses la mostra del pintor saltenc Jordi Gispert

Ca l'Anita  de Roses Aquest dissabte, 20 de febrer, a les 20 hores es portarà a terme la inauguració del del pintor de Salt Jordi Gispert, que porta per títol “Impactes”

La mostra romandrà oberta al públic fins al proper 27 de març, sent l’horari d’obertura de la sala d’exposicions els divendres de 17 a 20 hores, i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Cal destacar que l’entrada per visitar l’exposició és totalment gratuïta.

Jordi Gispert

Nascut a Salt l’any 1949 en una família de pintors artesants, Gispert va iniciar els seus estudis d’art a principis del anys 60 del segle passat a l’Escola de Belles Arts de Salt.
Llavors, va començar el seu recorregut artístic en el que al llarg de gairebé 40 anys ha refermat i consolidat la seva personalitat en una obra caracteritzada per un fort contingut abstracte.

Compaginant la creació artística amb l’ensenyament, o les feines de restaurador, pintor industrial o l’emmarcat de quadres, Jordi Gispert s’ha convertit en un referent en el panorama artístic saltenc en el camp de la pintura abstracta.

Ha fet exposicions individuals arreu de les comarques gironines i a la resta de Catalunya, amb sortides a Itàlia i Japó. Pel que fa a col·lectives ha participat en mostres arreu de l’Estat i ha exposat també a Noruega, França, Andorra o la Gran Bretanya.

En la seva proposta actual, l’artista mostra un conjunt d’obres en les quals proposa a l’espectador una experiència visual carregada de connotacions tàctils, unes obres que dignifiquen la contingència dels materials i formes utilitzats i que fan el miracle d’aconseguir que quelcom fràgil esdevingui indestructible, allò que és eteri traspuï densitat, i quelcom accidental resulti transcendent.