Ca l’Anita esdevé també en un aula de formació amb l’inici del curs “Màrqueting a les Xarxes Socials destinat al comerç”

Ca l'Anita de Roses

Ca l'Anita acull l'inici del curs sobre màrqueting a les xarxes socials

Aquest curs forma part del programa formatiu  impulsat per la Cambra de Comerç de Girona i Ajuntament de Roses

Ca l'Anita de Roses
Ca l’Anita acull l’inici del curs sobre màrqueting a les xarxes socials

Ahir al matí va tenir lloc a Ca l’Anita de Roses una sessió formativa adreçada a professionals del sector del comerç, titulada “Marketing a les Xarxes Socials”. El taller, organitzat per  Cambra de Comerç de Girona i Ajuntament de Roses, forma part del programa formatiu de tardor adreçat a comerciants de la vila, que també comptarà, el proper mes de novembre, amb un curs d’aparadorisme i una sessió informativa sobre subvencions.

Una vintena de persones relacionades amb el sector comerç participen aquest matí en el taller sobre presència digital i captació de clients a través de les xarxes socials. Aspectes com què és i quines estratègies es fan servir en màrqueting digital, la importància de les xarxes socials i quines poden fer incrementar les vendes, són alguns dels temes que s’aborden al llarg de la sessió d’aquest matí.

El taller forma part del programa formatiu que ofereixen l’Ajuntament i la Cambra de Comerç de Girona amb el recolzament i finançament del Ministerio de Economía y Competitividad i els fons FEDER, adreçat a millorar la competitivitat del comerç minorista. Una altra proposta inclosa en aquest programa és el taller d’aparadorisme que tindrà lloc el 14 de novembre, o la sessió informativa sobre el Servei del Butlletí Local de Subvencions de l’Ajuntament, que s’oferirà el 28 de novembre.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden tramitar ja a través del telèfon 972 152 521, o bé per correu electrònic a promocioeconomica@roses.cat.