Ca L’Anita de Roses acull l’exposició ‘fugiRfugi’ dins el cicle Empordoneses 2016

‘fugiRfugi’ a Ca L'Anita de Roses

Empordoneses 2016 es trasllada aquesta setmana a Roses amb l’exposició multidisciplinària ‘fugiRfugi’ amb la participació d’una trentena d’artistes

‘fugiRfugi’ a Ca L'Anita de RosesLa mostra ‘fugiRfugi’, que s’inaugurarà aquest dissabte, 2 d’abril a les 13 hores, a la Sala d’Exposicions de Ca l’Anita de Roses i hi participen una trentena d’artistes de diferents disciplines, com pintors, escultors, performers, escriptors i ballarins, entre d’altres especialitats artístiques, que presenten les seves creacions, les quals tenen totes un mateix fil conductor: el concepte de Refugiat, atesa la situació d’emergència humanitària que viu Europa des del passat estiu.

Per aquest motiu que el nom de la mostra és ‘fugiRfugi’, fent un joc de paraules amb el verb fugir i el concepte de refugi. Empordoneses pretén així promoure el debat i sacsejar les consciències sobre un fet de candent actualitat.

Els artistes participants en aquesta mostra són M. Mercè Cuartiella, Mònica Grygier, Fiona Morrison, Clara Gassiot, Carme Sanglas, Tura Sanz Sanglas, Ramon Fort, Núria Surribas, Joan Casellas, Esther Julià, Mònica Quintana, Yvonne Heinnert, Ron de la Fuente, Ester Marcos, Lluís Bosch, Elisa Casanoves, Narcis Coderch, Montse Cufí, Jordi Casals, David Ruiz, Àngel Burgas, Mònica Soler Ranzani, Josep Pérez, Isabel Guzmán, Cristina Vilà i Jacint Casademont.

Durant la presentació es portarà a terme l’actuació de la Companyia de Dansa El Paller, amb la coreografia Dolo Yglesias i Emma Teixidor, que interpretarà l’obra Willkommen.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la coordinadora d’Empordaneses, Pilar Farrés, i el professor d’art i creador Narcís Coderch, que farà la glosa de la presentació

‘fugiRfugi’ es podrà visitar fins al 8 de maig.