Els Cabirols i el Club Triatló Roses deixen la seva petjada a les curses Entre Castells de Vilajuïga

Roses en la Entre Castells de Vilajuïga

A dalt els podis de Xavi Llamas i Hèctor Gómez, a baix el de Zakaria Aatani, i la sortida de l'Entre Castells Kid

Xavi Llamas, Hèctor Pérez, Manel Donat, Carme Solà i Magda Bartomeu dels Cabirols, i Zakaria Aatani del Club Triatló Roses, pugen al podi en les diferents curses en les que van participar

Roses en la Entre Castells de Vilajuïga
A dalt els podis dels Cabirols Xavi Llamas i Hèctor Gómez, a baix el de Zakaria Aatani, i la sortida de l’Entre Castells Kid amb els atletes del Club Triatló Roses

Els atletes de la secció de curses de muntanya de l’Associació Excursionista Cabirols i del Club Triatló de Roses van deixar petjada de la seva qualitat com a esportistes de l’atletisme aquest cap de setmana en les curses Entre Castells organitzades pel Grup Excursionista Capgirell Vilajuïga.

Xavi Llamas va fer segon en la Entre Castells Vertical, l’Hèctor Pérez va assolir la tercera posició en la cursa de 16 km. Per la seva banda, en Dani Navarro va fer un setè i Mario Aguilar, excompetidor i campió de taekwondo, una 22ª posició. Blas Martínez i Carles Aguilar, tot i estar malalts, van poder acabar la cursa. Manel Donat també va fer podi en una de les curses.
I pel que fa a les dones assenyalar que Carme Solà i Magda Bartomeu van pujar al podi en les seves respectives curses.

I si Els Cabirols van deixar la seva petjada, no van ser menys els esportistes del Club Triatló Roses, que es van presentar dissabte a la línia de sortida de l’Entre Castells Kid un total de 6 atletes, quedant tots ells entre els 15 primers.

Cal destacar però el podi assolit per Zakaria Aatani, que va quedar tercer en la seva categoria amb un temps de 18 minuts i 3 segons. Joel Broch  va entrar en 6è lloc amb un temps de 22 minuts i 2 segons, Aleix Soler va fer 8è marcant 22 minuts i 40 segons, Joel Gálvez va entrar tot just per darrera 10 segons més tard, i Joana Pagès es va classificar en catorzè lloc després d’invertir 24 minuts i 18 segons en realitzar la cursa.

Assenyalar que diumenge al matí, va participar en la cursa de 16 quilòmetres, la rosinca  Hilda Fraile, realitzant una molt meritòria actuació amb una marca de 2 hores i 19 minuts.