El Cagatió gegant fa feliç a centenars de nens i nenes de Roses

Cagatió gegant a Roses

El Tió gegant va cagar moltes xuxes a l'envelat de la plaça Frederic Rahola per als nens i nenes de Roses

El Cagatió gegant, acompanyat del grup Xip Xap, va visitar Roses per tercer any consecutiu com a punt d’inici de les festes de Nadal per la població més petita de la Vila

Cagatió gegant a Roses
El Tió gegant va cagar moltes xuxes a l’envelat de la plaça Frederic Rahola per als nens i nenes de Roses

És el tercer any que el Cagatió gegant visita a Roses, i ho va fer en un dia que va coincidir amb l’últim dia lectiu de les classes escolars, per tant, va ser un començament de les vacances de Nadal ideal per als centenars de nens i nenes que es van aplegar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola per veure quin regal cagava enguany el tió gegant.

En un principi estava previst, com en els dos primers anys que el Cagatió anés a la plaça del Teatre, però la possibilitat que fes mal temps es va decidir que hi fos a la l’envelat, que “tot i el canvi d’ubicació a última hora hi hagut molt bona resposta de la gent de Roses, ja que el recinte s’ha emplenat de nens, nenes, pares i mares”, va afirmar el regidor de Turisme, Fèlix Llorens.

A les 5 de la tarda, per tant, el grup Xip Xap va donar la benvinguda als centenars de nens amb la seva música, que acompanyada a les activitats que va organitzar el cantant, va fer que la mainada s’ho passés d’allò més bé a l’espera de poder entrar a la panxa del Cagatió per veure amb quina mena de regal sortirien d’ella.

I a les 6 va arribar el gran moment. El Cagatió gegant va donar l’avís que ja tothom podria entrar dins seu per recollir el regal, i els nens i nenes va entrar, d’un en un, per una part de la panxa per sortir per l’altra amb un cucurutxo de llaminadures. Un cucurutxo que per la cara que feia la mainada en sortir del Cagatió (amb un riure de felicitat d’orella a orella) devia de portar unes llaminadures molt llamineres.