Es cala foc en un pis de la Rambla Ginjolers de Roses

Incendi a Roses

El foc s'ha originat al balcó del tercer pis de l'edifici Nou Goya Residencial. A la imatge petita detall del balcó cremat

El foc s’ha originat al balcó, possiblement per una burilla de cigarreta, sense produir cap dany personal

Incendi a Roses
El foc s’ha originat al balcó del tercer pis de l’edifici Nou Goya Residencial. A la imatge petita detall del balcó cremat

A les 17 hores d’aquesta tarda, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi en un tercer pis de l’edifci Nou Goya Residencial, situat al nº 71-73 de la Rambla Ginjolers de Roses, a la confluència amb el carrer Dr. Barraquer.

En el moment de l’incendi, que s’ha originat al balcó de l’immoble, no hi havia cap persona dins el pis i no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.
Tot i que les causes del sinistre es desconeixen tot apunta a una burilla mal apagada que hi havia als testos de la terrassa i que ha cremat diverses fustes, i per la qual cosa els Mossos d’Esquadra obriran les oportunes diligències.

Tres dotacions dels Bombers han treballat en la seva extinció, procedint també a ventilar i revisar altres dependències de l’immoble per assegurar que no havien resultat afectades, i en mitja hora el foc s’ha donat per extingit. No ha estat necessària l’evacuació dels veïns durant els treballs d’extinció.

Al lloc s’han desplaçat també s’han desplaçat 3 patrulles de la Policia Local, 2 dels Mossos i 1 ambulància del SEM.