Una de calç i una de sorra en la tercera etapa del viatge solidari del regidor d’Esports de Roses

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte

En 'Ferdy' a Benicarló, on va parar a dinar aliè al vent que patiria en sortir d'aquesta localitat costanera

Juan M. Fernández, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, va gaudir un matí pedalant de calma ‘chicha’, però a la tarda va aparèixer el vent per convertir l’etapa en un altre patiment com el de la segona jornada

De Roses a l'Ermita del Rocío, Almonte
En ‘Ferdy’ a Benicarló, on va parar a dinar aliè al vent que patiria en sortir d’aquesta localitat costanera

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Juan M. Fernández, ‘Ferdy’, va iniciar ahir la tercera etapa del seu viatge solidari a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer sortint passades les 7 del matí des de l’Hospitalet de l’Infant. I ho va fer plenament recuperat de l’esforç d’haver recorregut el dia anterior uns 120 quilòmetres amb el vent en contra, “recupero ràpid, i a mesura que vagi fent etapes em trobaré millor físicament”, va dir en Ferdy ja allotjat en l’Hostal Masia de la ciutat de Vila-real després d’haver fet 171 quilòmetres a sobre de la bicicleta

El dia va sortir assolellat i no bufava ni un bri d’aire. El mal son del dia anterior s’anava esvaint a mesura que pedalava i anava fent quilòmetres. Si la cosa seguia així recuperaria els 70 quilòmetres que no va poder realitzar ahir i arribaria a Sagunto, final previst d’aquesta tercera etapa.

A l’1 del migdia, quan ja portava uns 90 km de ruta i passava per Benicarló, va decidir parar en la terrassa d’un bar per menjar. I va dinar un plat combinat de llom, bacon, ou ferrat, amanida i patates fregides. A Benicarló va començar a bufar un vent fluixet, però res, estava sortint un dia esplèndid.
I fins aquí la de calç, però a partir de llavors va arribar la de sorra, perquè “va ser sortir de Benicarló en direcció a Alcossebre quan va aparèixer el vent, i m’he fotut una tarda lluitant un altre cop contra el vent que no vegis, la meva intenció era arribar fins a Sagunto, on havia planificat arribar abans de sortir de Roses, però quan em quedaven uns 40 quilòmetres, és a dir, una hora i mitja més de bici, se m’ha fet de nit i m’he parat en Vila-real, perquè he preferit no arriscar a tenir una caiguda per manca de visibilitat”, va explicar Fernández.

Així, que dels 70 quilòmetres que va no va fer dissabte per culpa del vent, en Ferdy va aconseguir recuperar, ahir diumenge, uns 30.

I aquest matí, ha tornat a sortit passades les 7 del matí en direcció a Almansa, destí de la quarta etapa, “sinó arribo poc li faltarà”.

Així, que aquesta és la nova ruta de la quarta de les vuit etapes previstes de Roses a Almonte, que si la completa aconseguirà recuperar la distància no realitzada el segon dia:

Vila-real (Castelló de la Plana) – Almansa (Albacete) – 200 km aprox:

Vila-real – Moncofar – Almenara – Sagunto – València – Alzira – Xàtiva – Canals – Fuente de la Higuera – Almansa

Totes les empreses, entitats i persones que vulguin col·laborar en el viatge solidari d’en ‘Ferdy’ a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer, ho poden fer comprant quilòmetres a 2 euros.

Les aportacions es poden fer amb un ingrés al compte bancari ES 3100810213330001631271 (fent constar “Viatge Solidari”) o com cada any, directament a la seu de la Fundació (c/ Pescadors, 13) o bé a la Drogueria Ferdy (Gran Via Pau Casals, 167) de Roses.

EMPRESES i PERSONES COL·LABORADORES DEL TERCER VIATGE SOLIDARI D’EN ‘FERDY’
Baldrick & Munitz S.L. Xavi Buixò
Hotel Casa del Mar Carles Fortiana
Club Ciclista Roses Andrés Rodríguez (Boquerón)
Lídia Espigol Família Mayoral
Miguel Ángel Fernández Joanet Gracia
Pilar Hérnandez Mª Carmen Alonso
Pere Juanola Francis Fernández
Anònim Aurel Ratrojo
Restaurant Santa Llúcia Joan Ripoll
Roses Exprès Anònim
Farmàcia Marta Bosch Sara Guez
Reformas José Maria Fernández José Mª Velasco
Francesc Ferrer Família Alabert Marcó
Motos Soler Restaurant Caimán
Nautilus Submarino Calzados Montse
Peixos Marplà Clara López Navalón
Construcciones Quintana Auto Peira
Germans Cañada Piscines Gutiérrez
Las Golondrinas José Fernández
Roses Retolació Bicis a Punt
VILADEROSES.CAT publicarà la crònica diaria d’aquest tercer viatge solidari d’en Ferdy en bicicleta a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer