Calen un centenar de voluntaris a Roses pel Gran Recapte d’Aliments

Recapte d'Aliments a Roses

Voluntaria a la darrera Recapte d'Aliments a Roses / Foto: arxiu

100 voluntaris és la xifra que cal per cobrir el 7 supermercats previstos en torns de només 3 o 4 hores

Recapte d'Alimemts a Roses
Voluntaria a la darrera Recapte d’Aliments a Roses / Foto: arxiu

El divendres dia 27 de novembre i el dissabte, dia 28, es portarà a terme el Gran Recapte d’Aliments a tot Catalunya, iniciativa solidària que a Roses portaran a terme Càritas i Creu Roja en 7 supermercats de Roses.

I per tal de cobrir tos set supermercats tots dos dies es calen “uns 100 voluntaris, ara comptem entre 60 i 80, però en necessitem arribar al centenar per tal de fer torns de 3 o 4 hores, com recomana el Banc d’Aliments i no 7 o 8 com alguns voluntaris han fet en alguna ocasió”, ha afirmat el president de Càritas Roses i màxim responsable del Centre de Distribució d’Aliments, Pere Bohigas.

Així, els interessats en donar un cop de mà en aquesta causa solidària del Gran Recapte d’Aliments ho poden fer trucant al telèfon de Càritas, el 972 15 35 86, al del Centre de Distribució d’Aliments, el 972 25 71 61, o bé per email a l’adreça roses@caritasgirona.cat.

No arròs, pasta i llegums

El president de Càritas ha volgut fer una crida als ciutadans per a que “no donin aliments com arròs, pasta i llegums, ja que són aliments que ens arriba de la Comunitat Europea i en tenim de sobra”, en canvi, però “sí que ens fa falta sucre, llet, farina, cacao, tot tipus de conserva de peix, de tomàquet, de pasta de sopa i també aliments infantils com nocilla, nutela, i si ara que arriba el Nadal vol donar turró benvingut sigui”, ha manifestat Bohigas.

En el Gran Recapte d’Aliments de l’any passat es van recaptar a Roses gairebé 13 tones d’aliments, en concret 12.965 quilos. L’objectiu enguany és superar aquesta quantitat.

 

Roses es bolca en el Gran Recapte d’Aliments amb 200 voluntaris que assoleixen les 13 tones d’aliments de menjar