Fira de la Rosa de Roses

Calen foc a dos motocicletes i un cotxe a Roses

Motos i cotxe cremats
El turisme ha resultat parcialment afectat, però les dues motos han quedat totalment calcinades

A l’extinció de l’incendi ha treballat una dotació dels Bombers de Roses

Motos i cotxe cremats
El turisme ha resultat parcialment afectat, però les dues motos han quedat totalment calcinades

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís, a les 03:45 hores d’aquest matinada, d’un incendi de dues motocicletes i un turisme al número 26 del carrer Tirso de Molina de Roses. Al lloc del sinistre s’han traslladat una dotació dels Bombers de Roses i una patrulla de la Policia Local.

Tot i que no s’hagut de lamentar cap dany personal, les motocicletes, una Yamaha Aerox i una Aprilia Habanna, de 50 cc, han quedat totalment calcinades, i el vehicle, un turisme Seat León, ha resultat parcialment afectat, així com el cablejat de la façana de l’edifici.

Segons fonts policials les causes de l’incendi de tots tres vehicles, hores d’ara, es desconeixen, tot i que el propiteri dels dos ciclomotors, Juan Fernando Pazmiño, ha assenyalat que “ha estat provocat, segur, perquè jo les motos les tenia en bon estat i no s’incendien soles”, per afegir que “en aquesta plaça (referint-se a la que hi ha just enfront on estaven els vehicles sinistrats estacionats) durant el vespre i nit ve jovent que ja ha creat problemes. Dies enrere el van tirar ous a la porta del fuster”.

Els Bombers van donar per extingit el foc 13 minuts després de rebre l’avís, a les 3:58 hores.