Calendari fiscal de Roses 2019

Calendari fiscal de 2019 de l'Ajuntament de Roses

El calendari fiscal ja està disponible al Servei d’Atenció al Ciutadà-SAC de l’Ajuntament i a la Biblioteca Municipal

Calendari fiscal de 2019 de l'Ajuntament de RosesAmb l’inici, aquest mes de març, del primer període de pagament dels impostos i taxes municipals de Roses, l’Àrea d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania el calendari del contribuent 2019.

Tota la informació fiscal del municipi de Roses està recollida en aquest llibret informatiu, en el qual s’indiquen els terminis de pagament dels diferents impostos i taxes que s’aniran succeint al llarg de l’anualitat 2019, així com els llocs, vies i formes d’ingrés en cada cas, la informació referent a les domiciliacions de rebuts i les bonificacions i exempcions aplicables en cada cas.  

El calendari del contribuent de Roses s’ha iniciat aquest mes de març amb el cobrament de la taxa de guals, la taxa de cementiri municipal, l’impost de circulació i la taxa de senyalització informativa a la via pública, que s’allargarà fins al 15 de maig. Entre l’1 de juny i el 2 de setembre, s’obrirà el període d’ingrés dels impostos de béns immobles i activitats econòmiques, així com les taxes de recollida de residus comercials, d’ocupació comercial de la via pública, del mercat setmanal i del mercat cobert.

Aquest calendari fiscal ja està disponible al Servei d’Atenció al Ciutadà-SAC de l’Ajuntament i a la Biblioteca Municipal, tot i que també es pot consultar i descarregar clicant AQUÍ.