Caminada a l’Alt Empordà cap al #9N2014

Assemblea Nacional Catalana

L’ANC assajarà aquest diumenge la V de l’11 de setembre a Sant Pere Pescador després d’una caminada

Assemblea Nacional CatalanaPer aquest diumenge 24 d’agost l’Assemblea Nacional Catalana organitza dues caminades alhora.
La primera sortirà de l’Escala aproximadament a les 9:00 del matí, i la segona tindrà el seu inici a la marina residencial d’Empuriabrava entre les 9:00 i les 9:30 hores. Totes dues tindran el mateix destí, la desembocadura del Fluvià, coneguda com la Gola, on es preveu arribar cap a les 12:00 del migdia.

Un cop reunits es procedirà a realitzar la V des dels dos afluents a banda i banda de la desembocadura del riu Fluvià. La previsió es fer-la per mar, per terra, i per aire, i acabar amb el mosaic.

Un cop acabat l’acte està previst continuar la caminada fins al parc del riu ins arribar a un punt d’unió, per tal, de poder arribar a la vegada al parc del riu per poder gaudir tots junts del dinar de germanor, que consisitirà en una fideuà, les xerrades i la música.

Assemblea Nacional Catalana
La V es realitzarà des dels dos afluents a banda i banda de la desembocadura del riu Fluvià

Els que vagin procedents de la zona de Roses hauran de seguir el camí per la part del Fluvià Marina, i els que provinguin de la zona de St Pere Pescador ho hauran de fer per la mateixa platja, per finalment confluir tots al parc.

Assistència de Carme Forcadell

Cal destacar que està previst la intervenció durant l’acte de la presidenta de l’ANC, Carme Forcadell, el vicepresident de l’entitat, Jaume Marfany, el músic Lluís Llach i el president de Súma+e, Eduardo Reyes.