Un camió tira a terra a Roses 6 postes de fusta i un de formigó de Telefònica

Postes de Telefònica a terra

Un total de 6 postes de fusta i un de formigó va tirar a terra el camió

La pala de la màquina retro que portava al remolc es va quedar enganxat amb els cables d’un post de fusta de telèfon caient la resta com peces de dominó

Postes de Telefònica a terra
Alguns dels 6 postes de fusta i 1 de formigó que va tirar a terra el camió, i els treballs per treure el que hi havia dins una finca particular

Segons testimonis que van presenciar els fets, ahir al voltant de les 10 del matí un camió de gran tonatge que baixava pel carrer Els Grecs de Roses, es va enganxar amb els cables de telèfon d’un dels postes que hi ha al vial. Concretament, va ser la pala de la màquina retro que portava el camió al remolc la que quedar-se travada amb els cables. El conductor del camió no es va donar compte de la situació i va continuar la seva marxa, la qual cosa va fer que un total de 6 postes de fusta i un de formigó de caiguessin a terra. Un d’ells va caure dins el jardi d’un bloc de pisos, que va ser necessària una grua per enretirar-lo.

A les 10:16 hores van rebre l’avís els Bombers de la Generalitat, que van desplaçar una dotació per recollir, juntament amb els operaris de Telefònica, els postes. Una operació que va durar fins gairebé les 13 hores i per la qual el carrer Els Grecs va ser tallat a la circulació per la Policia Local impedint l’accés als vehicles per la Gran Via de Pau Casals, i els vials El Raval dels Grecs i Eurípides.

I avui mateix els operaris de Telefònica han iniciat els treballs de reposició dels postes  que es van fer malbé a causa de l’accident.