Campament del carter reial a Roses aquest dilluns, i dimarts, a la Ciutadella

Campament carter reial a Roses

Els nens i nenes de Roses podran donar la seva carta al carter reial, el qual l’entregarà als Reis

Campament carter reial a RosesEls Reis Mags de l’Orient estan a punt d’arribar a Roses, prova d’això és que aquest dilluns el campament reial s’instal·larà a la Ciutadella, on els patges i el carter reial seran presents per recollir les cartes de tots els nens i nenes de Roses. Cartes on han escrit totes les coses que volen que els portin Ses Majestes.

Així que, aquest dilluns, dia 4 de gener, d’11 a 14 i de 16 a 20 hores, i al dia seguent, dimarts 5 de gener, d’11 a 14 hores el Campament Reial que estarà ubicat a l’Espai Cultural de la Ciutadella, en el que la mainada, a més de portar les seves cartes, podrà gaudir dels tallers que es portaran a terme.

Cavalcada dels Reis Mags de l’Orient

A les 19 hores la comitiva reial sortirà per la porta de la Ciutadella on Melcior, Gaspar i Baltasar iniciaran la Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient, acompanyat dels seus patges que repartiran caramels per a tothom.

El recorregut, després de sortir de la Ciutadella, continuarà per l’avinguda de Rhode fins arribar al carrer Sant Elm, on giraran per enllaçar amb el vial Pi i Sunyer i arribar finalment a l’Ajuntament, on els Reis faran els Parlaments i tot seguit, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, els entregarà la clau que obrirà les portes de les cases per a que deixen els regals a tots els nens i nenes que s’han portat bé durant el 2015.