La campanya ‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’, hi serà present a Roses durant aquest proper diumenge

Els Bombers t'acompanyen a donar sang
Rosincs donant sang el 15 de març de 2015, dins la campanya 'Els Bombers t'acompanyen a donar sang' / Foto: arxiu

La campanya ‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’ que va arrencar  el passat dissabte 5 de març passarà per diferents poblacions de Girona fins a arribar a Roses

Els Bombers t'acompanyen a donar sang
Rosincs donant sang el 15 de març de 2015, dins la campanya ‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’ / Foto: arxiu

En la campanya on els Bombers de la Generalitat col·laboren amb el Banc de Sang i Teixits, serà present també durant aquesta setmana a les comarques de Girona.

Amb l’objectiu d’aconseguir el màxim de donants de sang, els Bombers han organitzat tot un seguit d’activitats paral·leles en 20 ciutats de tot Catalunya fins el diumenge 13 de març . En el cas de les comarques de Girona, la campanya ‘Els Bombers t’acompanyen a donar sang’ serà present a Lloret de Mar, Girona, Santa Coloma de Farners i Roses: 

  • Lloret de Mar: el dimarts 8 de març, entre les 10.00h i les 13.30h i de les 16.00h a les 20.00h, l’autocar del Banc de Sang i Teixits s’instal·larà al davant de les biblioteca (Plaça Mossèn Pere Torrent, 1). Els Bombers aprofitaran per muntar una carpa on s’hi faran activitats per a la quitxalla i exposaran els vehicles i el material d’intervenció.
  • Girona, es durà a terme la recollida de sang els dies 9 i 10 de març entre les 10.00h i les 13.30h i de les 16.00h a les 20.00h a la plaça Catalunya. Dimecres dia 9, a les 18.00h, els Bombers faran una demostració de com es treballa en l’excarceració de víctimes en accidents de trànsit. Hi assistiran el cap de la Regió d’Emergències de Girona, Enric Cano, i la director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, Maria Assumpció Gil, que aprofitaran la seva presència per donar sang. 
  • Santa Coloma de Farners: es farà divendres dia 11 de març, de les 15.30h a les 21.00h del vespre, al Cercle Jove (Malvà, 53). 
  • Roses: la campanya es farà el diumenge 13 de març, entre les 10.00h i les 14.00h, al número 2 del carrer del Doctor Jaume Ferran. També aquí, els Bombers de la vila exposaran els seus vehicles i el material d’intervenció i muntaran una carpa on s’hi faran activitats per als més petits.