La campanya “Per Carnaval, no tot s’hi val! Tu tries…” arribarà a un miler d’estudiants

‘Per Carnaval no tot s’hi val’

Demà, dijous 16 de febrer, se succeiran durant el matí al Teatre Municipal de Roses diferents sessions de conscienciació als joves estudiants sobre els riscos de consumir alcohol i drogues

‘Per Carnaval no tot s’hi val’Amb l’arribada de la propera celebració del Carnaval, l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses impulsa una nova edició de la campanya preventiva “Per Carnaval, no tot s’hi val! Tu tries…”, adreçada a la conscienciació dels joves entorn als perills que comporten el consum d’alcohol i drogues. Un espot que ja circula per les xarxes, polseres de suport, audiovisuals, un ‘photocall’ i l’adhesió al lema “No és no”, centren la campanya d’enguany.

Demà, dijous 16 de febrer, durant tot el matí, se succeiran al Teatre Municipal de Roses les sessions que formen l’acció central de la campanya d’enguany, que en aquesta ocasió comptaran amb la projecció d’audiovisuals i les declaracions de diversos testimonis, on assistiran prop d’un milers d’estudiants de Roses.

Com en edicions anteriors, aquesta activitat té per objectiu despertar l’interès i cridar l’atenció entre els joves del municipi, amb la presentació d’experiències i informació d’una forma molt directa, per tal de mantenir la seva atenció i suscitar la reflexió i el debat amb amics, companys i família entorn al què han vist i sentit durant la sessió.

Espot de la campanya “Per Carnaval no tot s’hi val” 2017: