Campanya de Carnaval a la Piscina de Roses

La Piscina de Roses celebra el Carnaval rebaixant preus, perquè… Per Carnaval tot s’hi val!

carnaval_piscina

Amb la imminent celebració del Carnaval de Roses, la Piscina Municipal s’afegeix a la festa i posa en marxa una campanya de promoció sota el nom de “Per Carnaval tot s’hi val”.

Amb aquesta campanya  ofereix unes condicions immillorables, per posar-se en forma, fer salut, divertir-se o relaxar-se. A partir del proper 1 de febrer, totes les persones que s’abonin a la instal·lació gaudiran d’un 50% de descompte en la matrícula i d’una quota mensual (febrer) de només 15 €/persona (o 7,5 €/persona si la matrícula es fa a partir del dia 14 de febrer).

La Piscina de Roses ofereix una àmplia oferta d’activitats i serveis:

  • Activitats aquàtiques: per a totes les edats i nivells, des de nadons fins a gent gran
  • Pack fitness: activitats de condicionament físic i salut, estructurades per tipus d’entrenament: cardiovascular, muscular, postural, en el medi aquàtic, de baixa intensitat… Spinning®, Pilates, aiguagim, gimnàstica abdominal hipopressiva, aerodansa…
  • Programes específics de salut: activitat aquàtica prepart i terapèutica…

Pel que fa a les instal·lacions, la Piscina Municipal compta amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l’aigua, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament cardiovascular i muscular Star Trac®, una sala polivalent i la sala d’Spinning® (centre oficial).