Campanya intensa a Roses de Concepció Veray, candidata al Congrés del PP per Girona

Concepció Veray en campanya electoral a Roses

Veray amb el president dels comerciants de Santa Margarida, Ricard Moraes, i la rosinca Marina Guillén, nº 3 al Congrés

Veray va ser a Roses divendres visitant l’antiga depuradora de marisc i dissabte per parlar amb els comerciants de Santa Margarida

Concepció Veray en campanya electoral a Roses
Concepció Veray amb el portaveu del PP a l’Ajuntament de Roses, Manel Escobar, durant la visita a l’antiga depuradora de marisc

La candidata al Congrés del PP per Girona a les eleccions generals del 20 de desembre, Concepció Veray va ser a Roses en el que va visitar l’antiga depuradora de marisc acompanyada del portaveu del partit a Roses, Manel Escobar, el qual va assenyalar que “el PP està molt interessat en acabar un feina que vam començar fa un parell d’anys, i que tractaria, si el Partit Popular guanya les eleccions, de l’enderrocament d’aquesta depuradora de marisc i començar els tràmits perquè Roses pugui gaudir d’una concessió administrativa com ha estat durant uns anys i que va quedar aturada amb un govern socialista”.

En aquest sentir, la candidata al Congrés, Concepció Veray, va manifestar que “no només és enderrocar la depuradora, sinó a arribar a consensos amb l’Ajuntament de Roses que volen o necessiten fer en aquest espai que quedarà alliberat, perquè nosaltres tenim el compromís, si guanyem les eleccions, d’assumir el cost del seu enderrocament”.

Veray, respecte al programa electoral de CiU per aquesta legislatura en el que es preveia de fer a una zona de lleure i oci amb la creació de piscines amb aigua de mar, va dir que “desconec la calcificació que tindrà la zona un cop estigui enderrocada l’antiga depuradora, per això el millor és anar pas a pas, i projectes que s’havien plantejat ara es vegin diferents per que el municipi tingui d’altres necessitats que quan es va plantejar aquest de la zona d’oci amb una piscina, i per tant, molta prudència en quin seria el millor projecte que podria encaixar a la zona”.

I dissabte, Concepció Veray va a ser a Roses amb un canvi d’escenari, l’antiga depuradora per Santa Margarita, i amb un canvi d’amfitrió, Manel Escobar, per Marina Guillén, rosinca que va de número 3 a la llista del PP al Congrés per Girona.
I Santa Margarida va ser visitada per Veray per trobar-se amb el president de l’Associació de Comerciants de la zona, Ricardo Moraes.

I la líder popular compartir les preocupacions dels comerciants de Santa Margarida assegurant que “malauradament, disten poc de les dels comerciants d’altres pobles costaners”. La venda ambulant no autoritzada és un problema estès al territori i contra el que el Partit Popular, va dir, ja va prendre mesures, “ara fa un any ens vam reunir amb els comerciants per tractar aquest tema, arrel que s’estava tramitant al Congrés dels Diputats la llei de seguretat privada i la llei de seguretat pública a Espanya, i en els dos casos reclamaven més eines per tal que les forces de seguretat poguessin actuar”, va explicar Veray. “Aquestes eines són a dia d’avui una realitat, en el cas de la llei de seguretat privada, ara permet que aquesta pugui estar i actuar en zones comercials. Pel que fa a la llei de seguretat pública, vam introduir com a infracció -i per tant, es pot sancionar- la venta ambulant no autoritzada” va remarcar la candidata al Congrés.

Concepció Veray en campanya electoral a Roses
Veray amb el president dels comerciants de Santa Margarida, Ricard Moraes, i la rosinca Marina Guillén, nº 3 al Congrés

Reconeixent que és un tema complex on intervenen diferents administracions, Concepció Veray va afirmar que “la clau resideix en sumar esforços i que cada un, des de les seves competències, s’encarregui de fer tot allò que està a les seves mans. “La coordinació entre els diferents cossos de seguretat i, sobretot, que el qui dona les ordres polítiques d’actuació als agents de seguretat han de ser fermes en la lluita contra un fenomen que està perjudicant tant al comerç”.

La marca ‘Espanya’

La candidata del PP al Congrés per Girona va assegurar que els municipis turístics haurien d’aprofitar el paraigües de la marca Espanya per donar-se a conèixer i promocionar-se a nivell internacional, ja que actualment “té gran prestigi internacional ja que assisteix a la gran majoria de fires turístiques i de promoció arreu del món. El PP sempre s’ha estat obert a que tot aquells municipis que vulguin participar, però l’obsessió del govern de la Generalitat de rebutjar tot allò que vinguí del Govern espanyol no ho ha fet possible”.