Una campanya de Nadal com mai havia hagut a Roses, amb molts de premis i amb molta solidàritat

Campanya de Nadal de Roses
Autoritats i representants de totes les entitat que, d'una manera o altra, participen a la Campanya de Nadal de Roses d'enguany

Roses Comerç, Estació Nautica i el Mercat Cobert de Roses impulsen una campanya de Nadal per estimular el comerç local i finançar el Casal de Nadal de l’Associació Tramuntanets

Campanya de Nadal de Roses
Autoritats i representants de totes les entitat que, d’una manera o altra, participen a la Campanya de Nadal de Roses d’enguany

Roses Comerç, l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i l’Associació de comerciants del Mercat Cobert de Roses s’han unit per impulsar la campanya “Aquest Nadal comprar a Roses té premi” que té per objectiu promocionar i estimular les compres al municipi. És la primera vegada que les tres entitats s’uneixen per dur a terme una iniciativa d’aquestes característiques que compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses i de la Generalitat.

Els 240 establiment associats a Roses Comerç i a l’Estació Nàutica i la quinzena de botigues del Mercat Cobert de Roses s’han adherit a la campanya que es durà a terme durant tot el mes de desembre i fins el 6 de gener.

Avui el president de Roses Comerç i de l’Estació Nàutica de Roses, Miquel Gotanegra, el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació de la Generalitat a Girona, Ferran Roquer, el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Fèlix Llorens, la representant de l’Associació de comerciants del Mercat Cobert, Belén Miralles, han presentat a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses la campanya de Nadal i solidària d’aquest any, un acte que ha comptat amb la presència del president de Tramuntanets, Manel Caro.

“És una campanya de Nadal en el que ha participat molta gent a l’hora de crear-la, i és el primer cop que treballàvem conjuntament l’Estació Nàutica, el Mercat Cobert i Roses Comerç, que quan acabin les festes ja farem una valoració de com anat, però fins al moment, durant la preparació ha estat un treball excel·lent per part de tots”, va significar Miquel Gotanegra.

Més de 6.000 euros en premis fins al 6 de gener

Es repartiran més de 6.000 euros, “hem pogut recuperar aquesta xifra màgica en premis per als clients de Roses Comerç i de les botigues del Mercat Cobert de Roses”, va manifestar el president del comerciants rosincs, i que es podran aconseguir amb les seves compres a través de les targetes rasques . “Els comerciants regalaran als seus clients les targetes rasques per les compres realitzades a partir d’un import mínim que marcarà cada establiment.. Llavors el comerciant graparà la targeta premiada amb el tiquet de compra, i el client el podrà servir en el mateix establiment un altre dia, no en el moment que es rasca la targeta”, ha explicat la Belén Miralles.

S’han elaborat “un total de 30.000 targetes rasques que contenen més de 600 premis de 5 i 10 euros, que es podran fer servir tant al Mercat Cobert com als diferents comerços associats a Roses Comerç”, va explicar la vicepresidenta de l’assocació de comerciants, Roser Alabert, per destacar que “a més, hi haurà una cinquantena de premis especials que consistiran en regalar experiències a Roses i els seus voltants, com sortides en vaixell, sopars, spa… i altres sorpreses”. Aquests premis especials es podran recollir a les oficines de Roses Comerç, ubicades al Port de Roses, fins el 9 de gener.

Aportació als Tramuntanets

Des de fa uns anys l’Associació de Comerciants de Roses i l’Estació Nàutica dediquen durant l’època de Nadal una atenció especial cap als col·lectius que necessiten ajuda. És per això que en aquesta ocasió i en el marc de la campanya s’ha decidit, conjuntament amb la Caixa, finançar el casal de Nadal que organitzat cada any l’Associació Tramuntanets de Roses per a nens i joves discapacitats físics, sensorials i psíquics.

Un finançament que anirà molt bé a l’entitat, ja que “pel Casal d’estiu se’ns va anar el pressupost, perquè vam donar cabuda a més nens i per això vam haver de contractar, a part de la directora del Casal, a un infermera, i per manca de diners havíem decidit no fer el casalet de Nadal, però ara el podrem, per això moltes gràcies”, va agrair la Secretaria de l’Associació Tramuntanets, Soraya Giménez. Un agraïment que va també va expressar el president de l’entitat, Manel Caro.

Per la seva part, el regidor Fèlix Llorens van afirmar sentir-se “content per veure que el teixit comercial s’uneix per fer una campanya conjuntament i, és evident que quan s’uneixen esforços les coses surten bé i, per tant, serà una campanya de Nadal de la qual se’n parlarà força perquè és molt engrescadora, i també per la connotació social que té el fet d’ajudar a una entitat com Tramuntanets”.

Aquesta campanya de Nadal es complementa amb un espot publicitari realitzat per la Productora Almanegra de Roses i un cartell dissenyat per Anna Xarles de Publimas, que realitzar-lo “vam buscar una imatge atractiva amb un eslògan que tingués molt a veure amb el que es pretenia en la campanya d’aquest any, i per això ens va sortir “Aquest Nadal té premi”, va explicar Xarles.

En anteriors edicions es va fer una recollida solidària de joguines per sumar esforços amb Creu Roja i un aportació de productes de menjar per al Banc dels Aliments.

El director dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació de la Generalitat a Girona i president del Consell Comarcal, Ferran Roquer, va tancar l’acte de presentació de la Campanya de Nadal de Roses destacant “el gest que han tingut les Associacions del Mercat Cobert i Roses Comerç i l’Estació Nàutica envers d’una entitat com Tramuntanets, que es preocupa del lleure dels discapacitats. Un lleure molt important perquè els nens i nenes es diverteixen, però sobretot per a que els familiars puguin descansar i dedicar temps a altres tasques domèstiques o temps per a ells mateixos. Així que moltes gràcies a les tres entitats perquè amb gestos solidaris com aquest fem una societat millor”.

L’espot realitzat per la Productora Almanegra: