Campanya per a conscienciar sobre el respecte cap al territori impulsada per Visual 13

Visual 13

#pervacancesrespectalaterra

El respecte a l’entorn és imprescindible en una regió com l’Empordà i la Costa Brava i cada petit gest compta per assolir-ho és el missatge principal d’aquesta campanya de Visual 13

#pervacancesrespectalaterra “Per vacances respecta la terra”. Aquest és el clam de la campanya impulsada per Visual13 per aquest estiu de 2019, un missatge de respecte i sostenibilitat cap al nostre territori, que en època de vacances es fa més necessari que mai. L’objectiu de la campanya és ser un altaveu per conscienciar la ciutadania que cada petit gest compta, i que el respecte a l’entorn és imprescindible en una regió com l’Empordà i la Costa Brava. Però a més, la campanya transmet un missatge global, que pot extrapolar-se a d’altres regions i parts del món.

“En els nostres vídeos acostumem a tenir com a protagonista el nostre territori, però aquesta vegada hem fet un pas més, volem canviar la realitat, volem contribuir a generar actituds més sostenibles”, ha afirmat Vicenç Asensio, realitzador de l’espot, explicant que “per a la producció de l’espot els membres de l’equip ens hem cobert la cara d’argila, buscant així el mimetisme amb la nostra terra”.

Més de 2.200 visualitzacions a les xarxes socials

En les primeres 24 hores després del llançament, la campanya acumula ja més de 2.200 visualitzacions en els diferents canals online de Visual13, a més de desenes de comentaris de seguidors que s’afegeixen al clam #pervacancesrespectalaterra.