Campanya Recollida de Joguines 2012 de Creu Roja Joventut i la Biblioteca de Roses

Amb el lema “Apropa’ns a la il·lusió! Un gest, una joguina!”, enguany l’objectiu és repartir joguines entre els nens i nenes de Roses que no tenen possibilitats de tenir-ne

campanya_joguines_creurojaCreu Roja joventut Roses i la Biblioteca de Roses han engegat una campanya de recollida de joguines per als nens i nenes de la Vila.

Aquest  campanya de recollida de joguines, amb el lema “Apropa’ns a la il·lusió! es va iniciar aquest divendres 21 de desembre, i es portarà a terme fins al proper 4 de gener, dia en que encara es podrà donar qualsevol tipus de joguines, contes o llibres.

La donació de joguines s’ha d’efectuar a la Biblioteca de Roses en el seu horari d’obertura, és a dir, de 10h a 13:30h, i de 16h a 20h, i a la seu de la Creu Roja, ubicada a la Gran Via Pau Casals, nº 210.

Les joguines han de tenir un bon estat de conservació, que no siguin bèl·liques i que funcionin sense piles

Enguany, la campanya arriba a la seva XX edició i porta per títol “Apropa’ns a la il·lusió! Un gest, una joguina”. Amb aquest lema, Creu Roja Joventut de Roses i la Bibloteca Jaume Vicens Vives volen promoure la participació de tots els rosincs davant de les creixents necessitats de la infància derivades de la crisi. L’objectiu de la campanya és garantir que tots els infants de 3 a 12 anys accedeixin a una joguina nova i de qualitat pedagògica i donar una resposta a la greu situació de crisi econòmica i social existents arreu, tot sensibilitzant a la població rosinca.