Campanyes gastronòmiques a Roses per aquesta tardor per reactivar l’economia de la Vila

Fira de la Cervesa i Ruta de les Tapes a Roses

La Fira de la Cervesa i la Ruta de les Tapes de Roses 2020 se suspenen

Roses obre les inscripcions per participar a la Fira de la Cervesa que se celebrarà del 10 al 12 d’octubre, i a la Ruta de les Tapes, que tindrà lloc entre el 30 d’octubre i el 8 de novembre

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses obre la convocatòria per als bars i restaurants que vulguin inscriure’s a les diferents campanyes gastronòmiques que es realitzaran a Roses durant la tardor.

La primera, la Fira de la Cervesa, que en la seva tercera edició se celebrarà del 10 al 12 d’octubre, amb tres novetats:

  • Menú Maridat,
  • Tapes a la Fira de la Cervesa i
  • Tasts de Cervesa

I quinze dies després arribarà la Ruta de les Tapes, que es realitzarà entre el 30 d’octubre i el 8 de novembre, d’acord a la decisió consensuada entre els restauradors i l’Ajuntament de Roses.

Inscripcions

El període d’inscripcions per participar tant a la Fira de la Cervesa com a la Ruta de les Tapes s’obre avui, 24 d’agost, i es tancarà el 4 de setembre. Fora d’aquest període de temps no s’acceptaran noves adhesions.

Pel que fa a la Fira de la Cervesa, cal destacar que s’ofereix la possibilitat d’inscriure’s a la campanya “Menú Maridat”, que proposa als restauradors dissenyar  menús maridats amb alguna de les cerveses participants a la Fira.
O bé a la proposta “Tapes a la Fira de la Cervesa”, que permetrà als restaurants oferir una tapa o platet a preus populars el dissabte 10 d’octubre al migdia, des de la carpa de la Fira de la Cervesa que s’instal·larà a l’Illa d’Ítaca.
Per últim, hi ha possibilitat d’inscriure’s la campanya “Tasts de Cervesa”, per ofereix a bars i restaurants la possibilitat de dur a terme cates de les cerveses artesanes participants en la mostra durant la setmana prèvia a la celebració de la Fira.

La Ruta de les Tapes de Roses a la tardor a causa de la Covid-19

La Ruta de les Tapes de Roses se celebrarà enguany de manera excepcional a la tardor, entre el 30 d’octubre i el 8 de novembre, després que quedés ajornada el passat mes de març a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid 19.

Les noves dates per a la seva realització han estat consensuades durant les reunions mantingudes entre el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i els empresaris del sector de la restauració, per establir les accions a implementar per a la reactivació de l’activitat econòmica a la Vila.

Aquest ajornament possibilita ara l’obertura d’un segon període d’inscripcions per a aquells establiments que no s’havien adherit a la campanya inicial del mes març. Els interessats poden apuntar-se enviant un correu a promocioeconomica@roses.cat. Posteriorment, rebran les indicacions i el formulari d’inscripció necessaris. Pel que fa als restauradors que ja estaven inscrits a l’edició prevista al març, rebran directament un correu electrònic per a la confirmació de la tapa amb la qual volen participar en la campanya.

Els interessats a participar en alguna d’aquestes campanyes, poden enviar des d’avui un correu electrònic a promocioeconomica@roses.cat i rebran el formulari d’inscripció corresponent.