Càmping Illa Mateua de l’Escala, un dels més solidaris de tota la demarcació gironina

Càmping Illa Mateua

Moment de les donacions del càmping Illa Mateua a les diferents entitats

El càmping Illa Mateua de l’Escala fa una donació de 16.000 euros a quatre entitats benèfiques

Càmping Illa Mateua
Imatge de l’acte d’entrega de les donacions

El càmping IIla Mateua de l’Escala va fer ahir una donació de 16.000 euros a Càritas Diocesana de l’Escala, Càritas de Tarragona per a un projecte a Ruanda, Astrid 21 i a AIMA-SM (Associació de Suport als Malalts Mentals de l’Àfrica).
El director gerent del càmping, Martí Guillem, va destacar que des de fa deu anys l’empresa destina un percentatge de la seva facturació a la solidaritat. Aquest percentatge, que va començar sent el 0,7%, s’ha anat incrementant ja que es vol contribuir el màxim possible a la millora de les condicions de vida de les persones necessitades,“és una taxa solidària que tenim establerta i els nostres clients saben a l’hora de pagar els nostres serveis també hi contribueixen, ja que una part la destinem a entitats benèfiques”, va explicar Guillem.

L’Associació de càmpings de Girona destaca la importància de la responsabilitat social de les empreses

El president de l’Associació de Càmpings de les comarques de Girona, Miquel Gotanegra, destaca la importància que una empresa del sector turístic faci una aportació d’aquestes característiques i ho posa com a exemple a seguir. “La responsabilitat social de les empreses és bàsica i més en un moment de dificultats econòmiques com l’actual”, remarca Gotanegra.

A l’acte van assistir els representants de les entitats benèfiques i el tinent d’alcalde de l’ajuntament de l’Escala, Victor Puga.

El càmping Illa Mateua també té un compromís ferm amb el medi ambient, que se suma al de l’àmbit social, i ja té dues ISO de medi ambient i qualitat i l’EMAS III.