El campió Marc Paré, del GEN Roses, puja al podi a la 2ª prova del Campionat d’Espanya de Windsurf-Funboard

Marc Paré

Marc Paré en una foto d'arxiu durant una prova del campionat del món de Windsurf

David Batlle, també del GEN, acaba com a primer Juvenil i desè a la classificació general

Marc Paré
Marc Paré en una foto d’arxiu durant una prova del campionat del món de Windsurf

Marc Paré va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi a la segona prova del Campionat d’Espanya de Windsurf – Funboard, que es va celebrar el cap setmana del 29 d’abril a l’1 de maig a Múrcia, mentre que el Juvenil David Batlle va demostrar que la seva progressió dins el món del windsurf és una realitat.

El primer dia de la prova no es va poder competir per falta de vent, però al dia següent, diumenge, tot va canviar, i amb un vent de més de 25 nusos i amb més de 6 hores d’activitat, tots dos windsurfistes van tenir un paper destacat. Paré va guanyar l’últim quadre i Batlle va aconseguir imposar-se a la final “B”.
El tercer dia, amb menys vent que la jornada anterior (uns 14 nusos), en Marc va acabar tercer en l’únic quadre que es va disputar i en David va entrar a la final de guanyadors fent la seva millor posició.

Amb aquest resultat i l’aconseguit a la primera prova del campionat estatal de Windsurf, celebrada a Almería, Batlle es consolida com la revelació de la temporada, entrant a varies finals i confirmant, així, la seva candidatura pel títol de Campió d’Espanya Juvenil 2017.

Per la seva part, Paré no podrà competir, per motius d’agenda, tot el Campionat d’Espanya de Funboard, però el seu objectiu és acabar dins de les primeres posicions.

Cal assenyalar que els dos windsurfistes competiran a Roses del 2 al 4 de juny en la tercera prova d’aquest campionat, i que serà organitzada pel GEN Roses.