El campió rosinc de taekwondo Joan Jorquera viurà el seu ‘Somni Olímpic’

Joan Jorquera

Protec Europe portarà a Joan Jorquera al ‘Somni Olímpic’

Joan JorqueraA finals de l’any passat, concretament al mes de novembre, una de les millors empreses de material esportiu de Taekwondo, Protec Europe, va decidir ‘fitxar’ a Joan Jorquera per ser la seva imatge als campionats en els que hi participés. Els èxits assolits pel jove campió rosinc des de llavors ha suposat un premi per part de Protec Europe, ja que els responsables de la marca han decidit convidar a Jorquera a participar a l’estatge internacional ‘Somni Olímpic’, que se celebrarà entre el 13 i 19 de juliol a Galícia, considerat com un dels més importants a nivell europeu.

Així, el Cub de Taekwondo Natural Sport Videlgi Riveira el va fer arribar ahir una invitació a instàncies de Protec Europe al jove campió rosinc per formar part d’aquest esdeveniment de tant de prestigi en el món del taekwondo, “vam decidir contractar a Joan Jorquera Cala per ser la imatge de la nostra marca, ja que ens va cridar l’atenció el gran talent que atresora, però sobretot perquè la seva personalitat encaixa perfectament amb la imatge de Protec”, ha afirmat Jon García, el màxim responsable de la marca.

Un talent i una personalitat que “combinat la irrupció fulgurant que ha tingut Joan en el seu debut com a Junior aquesta temporada i hem decidit premiar-li amb una invitació al ‘Somni Olímpic’, on serà entrenat en dobles sessions diàries pels millors especialistes mundials de taekwondo”, ha assenyalat García.

Una oportunitat immillorable que se li presenta al jove talent rosinc per tal de seguir millorant amb els millors especialistes de l’esport del taekwondo, “no m’ho podia creure, quan els meus pares m’han donat el sobre amb la invitació per participar en el ‘Somni Olímpic’ no m’ho podia creure. És una passada que m’hagin seleccionat per entrenar-me sota les ordres dels millors entrenadors i al costats de competidors del més alt nivell”, ha afirmat Jorquera, per exclamar tot seguit “estic súper content!”.

Alegria justificada al conèixer, a més, que un dels tècnics que s’encarregarà de la seva formació durant el ‘Somni Olímpic’ serà un dels seus ídols, el medallista olímpic de la República Dominicana, Gabriel Mercedes, “sí, el vaig conèixer a l’Open d’Espanya 2012, on vaig anar a competir en el primer any de cadet, i quan el vaig veure em vaig quedar meravellat, perquè té un estil increïble, i ara podré entrenar a les seves ordres”.

Cal destacar que Joan Jorquera, després del seu triomf a l’Spanish Open 2015 celebrat a Pontevedra, és actualment, i amb només 14 anys, el 27è en el rànquing europeu de la WTF World Federation Taekwondo, establint, a més, la marca de 177 combats guanyats en la seva carrera esportiva.

El quadre tècnic d’entrenadors i esportistes que dirigiran l’estatge ‘Somni Olímpic:

  • Pedro Povoa: Diploma Olímpic
  • Gabriel Mercedes: Medallista Olímpic
  • Gerardo Ortiz: Campió Panamericano
  • Jesús Benito: Entrenador del CGTD
  • Moustapha Akkouh: Entrenador Internacional
  • Salvador Allèn: Director Escola Internacional
  • Henk Meier: Entrenador d’esportistes Alt Nivell
  • Jesús Ramal: Entrenador d’esportistes olímpics