Campionat de Catalunya de motos aquàtiques a Empuriabrava

Campionat de Catalunya motos aquàtiques a Empuriabrava

Aquest dissabte, 11 de maig, se celebra a la platja de la Rubina d’Empuriabrava la tercera prova puntuable d’aquest campionat català de motos aquàtiques

Campionat de Catalunya  motos aquàtiques a EmpuriabravaAquesta regata marca el pas de l’Equador de les sis previstes per a la temporada 2019, després de les disputades ja al Canal Olímpic de Catalunya i al CN Cambrils. Falten altres tres a disputar al Club Nàutic el Balís (Maresme), a Amposta (Montsià) i a l’Ampolla (Baix Ebre).

Hi són convocades dues categories: GP3 i F4 cadascuna d’elles amb un nivell diferent de preparació, més alta per a la GP3 i menys permissiva per a la F4, reservada a pilots sense palmarès.

Jordi González, del CN el Balís, parteix com a favorit a la categoria F4, després de guanyar les dues curses disputades fins ara i de ser el sots campió l’any 2018. A continuació estan classificats Miguel Angel Gargallo, Lluís Montalà i Carlos Hidalgo.

Més incerta resulta la classe GP3,on encapçalen la classificació provisional Jordi Tomás i Joan Sevil, però el gironí Roger Pujol va faltar a una de les curses per un compromís internacional i té clares opcions a revalidar el Campionat de l’any anterior, tota vegada que al final de la temporada es descarta un resultat.

La regata, que  tindrà lloc el dia 11 de maig al migdia a la platja de la Rubina d’Empuriabrava (Castelló d’Empúries), compta amb l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a més de la col·laboració de les empreses Boats Mediterrani, Styx Motor i Caves Masachs.