Campionat de futbol 5×5 organitzat per la Xarxa de Convivència de Roses

campionat5x5La Xarxa de Convivència de Roses té previst organitzar un campionat de futbol 5×5. Una competició de futbol sala que es desenvoluparà al Pavelló Municipal de Roses el dimecres del proper 27 de març a partir de les 9 hores del matí.

Aquesta activitat esportiva té com a finalitat reunir a joves procedents de diferents municipis de la comarca de l’Alt Empordà per tal que constitueixin els seus equips per participar en l’esdeveniment esportiu.

Uns equips que poden ser masculins, femenins o mixtes i que hauran estar composats d’entre 5 a 8 jugadors/es a partir de 13 anys d’edat, i els partits, com bé indica el nom del torneig, es disputaran amb 5 jugadors per equip amb la possibilitat de fer tots els canvis que es considerin pertinents.

A les 9:30 hores del 27 de març començarà el campionat, on es comptarà amb la presència d’àrbitres que, prèviament, explicaran les normes del joc.

Per a participar cal fer la reserva d’inscripció enviant la fitxa que es troba a la pàgina web de la Xarxa de Convivència, tenint temps de límit fins al dimarts 26 de març.

El preu és de 20€ per equip, on s’inclou l’assegurança, l’esmorzar, l’arbitratge i els trofeus.