Campus Multifutbol a Roses per aquest mes d’agost

Campus Multifutbol a Roses

L’Agrupació Esportiva Roses i el Club d’Esports Platja Roses organitzen per aquest estiu un Campus de Mutifutbol que engloba dues modalitats: Futbol 11 i Futbol Platja, que se celebrarà el mes d’agost

Campus Multifutbol a Roses Cada any, a l’estiu, l’A.E. Roses organitza un Campus de futbol. Un Campus que enguany serà diferent, mes complet, ja que juntament amb el Club d’Esports Platja Roses està previst que per aquest mes d’agost celebra un Campus Multifutbol, que englobarà les dues modalitats que més es practica a Roses, el Futbol 11 i el Futbol Platja.

Aquest Campus Multifutbol serà impartit per Marc Colomer (Marquet), llicenciat en Educació Física i responsable del Futbol 7 de l’A.E. Roses; juntament amb en Dani Haro, president del Club d’Esports Platja Roses i internacional amb la Selecció Catalana.

Està dirigit “a nens i nenes nascuts entre 2004 i 2012, ambdós inclosos, i té com a objectiu dues funcions, “l’enriquiment personal dels participants amb d’altres nens i nenes pertanyents d’altres clubs a través de l’aprenentatge de les nocions tàctiques i tècniques del futbol d’una banda, i la practica d’altres esports per a que els nens els coneguin i es vagin formant a nivell motriu,  per l’altra”, ha afirmat Marquet.

Així està previst durant el mes d’agost, “només es fa aquest mes perquè és una prova pilot”, desenvolupar el Campus en el camp municipal del Mas Oliva i els camps de futbol platja de Santa Margarida i la platja de La Perola, tot i que també està anar a la piscina durant el Campus i fer diferents excursions.

Aquest Campus Multifutbol esdevindrà una oportunitat “d’atraure als nens i nenes que els hi agrada el futbol per a que coneguin la modalitat del futbol platja, i sàpiguen que es juga diferent, que és fa servir una tècnica que no té res a veure amb el futbol 11, ja que la pilota està molt de temps en l’aire”, ha manifestat Dani Haro.
També esdevindrà una oportunitat per a que el Club Esports Platja Roses tingui la possibilitat de fer pedrera per a que en un futuir prenguin el relleu de tots els rosincs que actualment són internacionals amb la Selecció Catalana de Futbol Platja.

  • Més informació sobre el Campus, preus i horaris clicant AQUÍ.