La cantant nord-americana Jeane Manson farà un concert a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

Jeane Manson

La cantant Jeane Mason (al centre) farà un concert al mes de desembre a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

El concert de Jeane Mason se celebrarà a l’església del Castell de Peralada

Jeane Manson
La cantant Jeane Mason (al centre) farà un concert al mes de desembre a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer

El passat 11 de novembre l’Ordre Internacional dels Anysetiers van fer a la sala de plens de l’Ajuntament de Roses l’acte d’entrega de dos xecs, un de 5.000 € a l’Associació Tramuntanets i un altre de 3.000 € a la Fundació Roses Contra el Càncer.

Un acte en el que va ser-hi present la ex model, actriu, i cantant nord-americana Jeane Manson, que actualment, i des de fa quatre anys, resideix a Peralada. Un temps durant el qual s’ha integrat molt bé al municipi, ja que fins i tot “tinc una botiga”, i ha participat, com a membre dels Anysetiers, en les donacions que aquesta Ordre Internacional ha fet durant els darrers anys a entitats i persones de Roses.
I ara, Manson, a títol personal ha decidit col·laborar amb la Fundació i per això “oferirem el pròxim 20 de gener un concert a l’església del Castell de Peralada”, va afirmar la cantant, per afegir que l’actuació tindrà “un repertori de Gospel, ja que vindrà una coral de França, i cantarem, també, cançons en català i nadales”.

Com ha dit la pròpia Jeane Manson el concert tindrà lloc el 20 de desembre, i per assistir s’haurà de fer un donatiu “entre 30 i 35 euros, una part dels quals aniran a la Fundació Roses Contra el Càncer, que està portant a terme una tasca molt important”.

Jeane Manson nascuda l’any 1960 a Clevelant, ciutat dels EE.UU de l’estat d’Ohio ha actuat durant al seva llarga carrera com a cantant amb artistes de talla internacional, com els espanyols Julio Iglesias i Miguel Bosé.