El canvi de format del Dia de la Música de Roses esdevé en tot un encert

Dia de la Música de Roses

Guillem Camós durant la seva actuació en el Dia de la Música de Roses

La forta calor no va impedir una gran afluència de gent en el tercer any del  Dia de la Música organitzat per l’entitat Duel de Guitarres

Dia de la Música de Roses
Guillem Camós durant la seva actuació en el Dia de la Música de Roses

Estava previst iniciar els concerts del Dia de la Música de Roses a les 4 de la tarda, però es va decidit retardar-ho mitja hora esperant que el nou equipament de la Sala SUF fes ombra a l’escenari, que hi havia instal·lat en aquell punt de la Rambla Ginjolers per la forta calor que predominava en aquell moment.

Des de llavors les actuacions musicals es van alternant en els dos únics escenaris que hi havia a la Rambla. Un, l’esmentat de l’edifici de la SUF, i l’altre a tocar el rentador municipal. “Un nou format del Dia de la Música respecte a les dues edicions anteriors, on hi havia concerts també a la plaça de l’Església i a les plaça de Les Botxes, pel qual estem molt contents per l’assistència de públic tot i que el termòmetre estava a prop dels 40 graus. El fet de tenir els dos escenaris a la vora, confrontats l’un amb l’altre ha fet que la gent vagi d’un a l’altre esdevenint la Rambla en el rovell de l’ou del Dia de la Música”, va afirmar Xavi Gorro, l’organitzador l’esdeveniment.

Així, després que Els Pescadors Badia de Roses inauguressin el Dia de la Música de Roses, els van seguir, ‘BatuVives’, el grup de percussió dels alumnes de 6è de l’escola Jaume Vicens Vives.

Degut a la baixa ‘última hora de Roadhouse, l’organització es va veure obligada a canviar lleugerament els horaris. Així, després de la batucada van ser els DGremlins els següents actuar per tot seguit, i sempre alternant els dos escenaris, oferir les seves actuacions els Walnait, els Dalton X, Guillem Camós, Trece Días i per últim 9Son.

Si l’organitzador Xavi Gorro, es va mostrar content per l’assistència de gent, el públic, per la seva banda, va trobar a faltar un servei de bar per poder refrescar-se a preus populars degut a la forta calor que va fer durant tota la jornada. Per aquest motiu, per l’any vinent Gorro proposa, primer “iniciar els concerts més tard, ja que a les 4 fa molta calor, i que acabin més tard, questió complicada perquè es fa al mig del poble i hi ha molts veïns, però mirarem de trobar una solució”. I pel que fa al servei de bar, l’organitzador del Dia de la Música va assegurar que “no hi havia per un problema de logística, però per l’any vinent mirarem de trobar un acord amb l’Ajuntament per a que alguna entitat o associació del poble hi pugui donar aquest servei”.

Els concerts del Dia de la Música de Roses va finalitzar a les 00:30 hores de diumenge, aproximadament.