Inici Actualitat Cap classe confinada per coronavirus als centres educatius de Roses

Cap classe confinada per coronavirus als centres educatius de Roses

Només hi ha 4 alumnes confinats per coronavirus de manera individual a l’espera de la prova PCR

Els centres educatius de Roses no comptabilitzen a data d’avui, dimarts 20 d’octubre, cap grup-classe confinat per Covid-19.

Pel que fa al nombre d’alumnes confinats individualment per haver mantingut contacte amb algun cas positiu i a l’espera de resultats PCR, en aquest moment es comptabilitzen 4.

Els alumnes de les 4 classes que la setmana passada estaven en situació de confinament preventiu o pendents de resultats dels tests PCR practicats, amb motiu de la detecció d’algun positiu de Covid-19 dins del grup, han pogut reincorporar-se a les classes presencials entre el passat divendres i aquest dimarts.

En el moment actual, doncs, els centres escolars de Roses no compten amb cap grup en situació de confinament. Pel que fa a casos aïllats preventivament o a l’espera de resultats de proves PCR, només hi ha 4 persones de l’àmbit educatiu en aquesta situació a Roses.

Unes dades que l’efecte de contagi de coronavirus als centres educatius de Roses “estigui controlat, ja que hem tingut alguna aula tancada per prevenció, però, a dia d’avui tothom està fent classe amb normalitat”, ha afirmat el regidor d’Ensenyament, Marc Danés, destacant “la rapidesa i la bona entesa entre les Àrees de Sanitat i Ensenyament de l’Ajuntament, el CAP de Roses i els centres escolars, que ha permès fer una actuació ràpida, la qual ha evitat que no hi hagi més contagis dins les escoles i el instituts”.

Des de l’inici de curs a la població, el nombre total d’alumnes i professorat positius acumulats per Covid-19 ha estat de 9 persones, entre alumnes, docent si personal d’administració dels centres educatius

Exit mobile version