Cap de setmana solidari el que celebrarà aquest dissabte i diumenge l’Associació Tramuntanets

Associació Tramuntanets

Aquest dissabte l’Associació Tramuntanets organitza un sopar solidari a l’Hotel Risech, i diumenge una Gala benèfica al Teatre Municipal de Roses

Associació TramuntanetsL’Associació Tramuntanets de Roses celebra el seu 10è aniversari. Deu anys treballant per als nens més especials de la Vila. Deu anys possibilitant, impulsant i creant espais i activitats pels seus associats. Una dècada en la que han pogut fer feliços a molts nens i nenes gràcies a la solidaritat de tots els rosincs  i rosinques.

I per celebrar el seu desè aniversari l’Associació Tramuntanets ha preparat per aquest proper cap de setmana dos esdeveniments solidaris.

El primer tindrà lloc a l’Hotel Risech aquest dissabte, dia 23 de març, i consistirà en un sopar benèfic que al preu de 35 € els comensals podran gaudir, a les 21 hores, de l’excel·lent qualitat gastronòmica que surt de la cuina del Risech, destacant que també hi haurà un menú per a vegans i celíacs.
I el segon se celebrarà al dia següent, el diumenge 24, al Teatre Municipal de Roses, i serà la IV Gala Benèfica Tramuntanets, que s’iniciarà a les 18 hores amb les actuacions de l’Escola Rítmica Gemma, el Centre de Dansa Gimros, Centre Escolar Empordà, Eva Bueno i l’Escola Gabriela Martín.

Serà en definitiva una celebració del desè aniversari de l’Associació Tramuntanets amb un caire benèfic i solidari, ja que “amb els diners que recaptem podrem continuar portant a terme les activitats que organitzem al llarg de l’any per als nostres associats, com són els diferents casals, activitats a la piscina, activitats gimnàstiques i gastronòmiques”, ha assenyalat la presidenta de l’entitat, Soraya Giménez.

Reserves

Els interessats en assistir-hi al sopar poden fer la seva reserva (si encara no ho han fet) trucant o enviant un Whatsapp al telèfon 646 470 422.

I els que vulguin assistir a un gran espectacle de dansa poden adquirir l’entrada (si encara hi ha disponibles) al preu de 6 € clicant AQUÍ.