Un altre cap de setmana complet el que van viure per als Vailets de l’Empordà

Vailets de l’Empordà
El pilar de 4 que van fer els Vailets de l’Empordà al Castell de Cervià de Ter

Els Vailets van ser dissabte a Albons per impartir un taller casteller a la mainada, i diumenge van participar a la diada del Castell de Cervià de Ter

Vailets de l’Empordà
El pilar de 4 que van fer els Vailets de l’Empordà al Castell de Cervià de Ter

Després del que van protagonitzar els dies 23 i 24 d’abril, els Vailets de l’Empordà van tornar a protagonitzar un passat cap de setmana complert, ja que aquest dissabte els de Castelló d’Empúries es van desplaçar fins a la hípica Equus Empordà, a Albons, on van fer un divertit taller casteller a un nombrós grup de joves genets.

I diumenge van actuar a Cervià de Ter per participar per tercer any consecutiu en el marc de  Diada del Castell, dels Amics de Cervià Antic.
Així, que primer de tot van pujar fins al castell amb motiu de les obres de restauració que s’estan realitzant en aquesta edificació del segle X  on van executar un pilar de 4, amb estrenes a tronc. En acabat van gaudir de l’arrossada popular per agafar forces i ja a la tarda van descarregar un pilar de 4, amb cares noves, sense cap complicació. Seguidament, un 3 de 6 on el tronc estava format únicament per dones, mostrant molta seguretat i lleugeresa, per després dur a terme la complicació d’un 3 de 6 aixecat per sota, que es va treballar al pis superior per poder recuperar les mides i descarregar-lo amb eufòria.
Com a última construcció, es va descarregar un 2 de 6 que cada vegada es veu més solvent. Per la ronda de pilars, es van executar 2 pilars de 4 simultanis.

Per acabar, van dur a terme un taller perquè els més petits de Cervià poguessin aprendre a fer castells.

Un taller que va donar per finalitzat un altre cap de setmana de castells per als Vailets de l’Empordà, les quals ja preparen la seva participació a la Trobada de colles de les comarques gironines, que tindrà lloc aquest proper diumenge, 22 de maig, a la població de Quart.